Szerintetek az normális hogy van egy pár akik együtt élnek és a nő minden hétvégén a szüleinél alszik? Már 1.5 éve kb.
1,5 éve költöztek össze a fiatalok vagy előtte is éltek együtt? A lány lakott már külön? Mennyi idős?
Ha még sosem lakott külön, akkor gondolom még nem szakadt el teljesen a szülői háztól, sok minden lehet a háttérben. Mondjuk ha én összeköltöznék a barátommal nem akarnék és nem is tudnék ilyen gyakran hazajárni (munka mellett elég fárasztó).
16-os! már bocs de a kérdés feltevéséből nem derült ki egyértelműen mi a helyzet.
a másik ha így jó nekik akkor minek kell beleszólni?
igen az már baj hogy nem tudnak együtt lenni! de ez csak a későbbi kommentekből derült ki. sajna itt senki nem gondolatolvasó, vagy legalábbis ebben a kategóriában senki max az ezotériánál! :)
na nekünk meg volt olyan hogy a párom volt nálunk otthon egy hétig (nem a saját szüleinél) én meg nem tudtam menni. és akkor mivan?
Kérdező! vesd fel a kérdést ha gondolod a pasinak, de ne lepődj meg ha értetlenül néz, esetleg elküld a viharba!
Ha nekik rendben van, akkor az úgy jó. Ha együtt élnek, amúgy is sok időt tölthetnek egymás mellett, lehet még jót is tesz a kapcsolatnak, hogy a hétvégék viszonylag szabadok és mindenki foglalkozhat kicsit a saját dolgaival is.
Itt az az egyetlen lényeg, hogy mindkét félnek megfelelő-e ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!