Szerintetek az normális hogy van egy pár akik együtt élnek és a nő minden hétvégén a szüleinél alszik? Már 1.5 éve kb.
Ez az ő dolguk, ha ez nekik így jó, senkinek nincs beleszólása.
Mikor én kicsi voltam, kb. 1-2 hét kivételével minden nyarat anyai nagyszüleimnél töltöttem, és anyukám is csatlakozott, miután megkezdődött a nyári szabadsága az iskolában (nekik tovább bent kell lenni, mint a gyerekeknek), apám meg csak hétvégére járt le hozzánk, ő nem vehette ki így egyben a szabadságát, máshol dolgozott.
Apám szülei nem jöhettek szóba, mert apai nagymamám akkor már nem élt, mikor megismerték egymást, apai nagyapám meg már nagyon idős és gyenge volt, mikor megszülettem, hozzájuk ritkábban mentünk, de csak 1-2 napra.
Nekünk ez így jó volt, segítettünk a nagyszüleimnek a háztartásban, kertben, baromfiudvarban. Ők falun élnek, mi városban élünk, így addig is jobb levegőn voltunk, míg ott voltunk kb. augusztus közepéig, akkor anyukámnak már kezdődött a következő tanév.
Érdekes, akik számára ez normális. Bezzeg a férfi, aki mindennap beszél az anyjával, akár csak telefonon is, az anyuci pici fia, ha pedig hétvégente magára hagyná a párját, hogy hazautazzon a szüleihez, mindenféle szarnak elhordanák.
Bezzeg a nő, aki a szabadidejét, a teljes hétvégét a szüleivel tölti, azzal semmi baj nincs...
Szerintem meg egy pár, aki együtt él, ne töltse külön a hétvégéjét. Ha összeköltözöm valakivel, akkor vele élek, nem pedig úgy lakom vele, mint a kollégiumban: hétvégén utazom "haza" onnan. Az az otthon.
"Bezzeg a férfi, aki mindennap beszél az anyjával, akár csak telefonon is, az anyuci pici fia, ha pedig hétvégente magára hagyná a párját, hogy hazautazzon a szüleihez, mindenféle szarnak elhordanák." - Írt valaki ilyet?
Mikor én kicsi voltam, még nem volt elterjedt az otthoni telefon, mobil meg még sehol nem volt, de biztos vagyok benne, hogy nem hisztizett volna senki emiatt. Én se tenném, sőt.
Nekünk ez a nagyszülőknél nyaralás is időszakos volt, kb. onnantól, hogy én megszülettem, addig, míg nagyobbak lettünk, és elkezdtünk táborokba járni a testvéremmel, akkor már ritkultak, aztán megszűnt. Kicsi korban így volt praktikus (és olcsóbb is).
Nyilván van oka náluk is, hogy mi, az meg rájuk tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!