Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj, ha valaki minden...

Az baj, ha valaki minden hétvégén pocsolya részeg kb.10 éve?

Figyelt kérdés
A házastárson kivül nem tud róla senki sem,és nincs is semmi gond emiatt.
2015. máj. 9. 23:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
13%
Ha valaki minden hétvégén berúg, az nem alkoholizmus, távolról sem. Az alkoholizmus sokkal inkább ott kezdődik, amikor "de hát a napi 2-3 sör az nem árt meg, nem rúgok be, de jól esik, egészséges". Sokkal kevésbé is viseli meg ez a szervezetet, mint a mindennapos visszafogott ivászat. Viszont azért nem kéne tényleg minden hétvégén mocsár részegnek lenni, csak a leglazább középiskolások, egyetemisták csinálják ezt pár évig maximum.
2015. máj. 10. 00:53
 12/18 anonim ***** válasza:
40%
Ha nincs gyerek, akármennyire nem értek egyet ezzel az életvitellel, nem tartom akkora problémának - feltéve, hogy nem ország-világ előtt járatja le magát és ebből senkinek nincs kifejezett fizikai vagy anyagi kára. De ha van gyerek, akkor undorító, mert neki azért példát kellene mutatni, ha nem akarják, hogy 11 évesen már nyakalja a töményet, és ilyen esetben a tiltás sem hatásos, hiszen "minek pampog, ha ő is mindig saturészeg".
2015. máj. 10. 01:41
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Mar regen alkoholistak mindketten. Szep kis par lehet, szep kis muri. Gyerek ne legyen.
2015. máj. 10. 04:08
 14/18 anonim ***** válasza:
96%
Hogy hogy senki nem tud rola? Bezatkoznak minden het vegen? Altatjak magukat. Kinezesre sem lehetnek valami frissek.
2015. máj. 10. 04:22
 15/18 anonim válasza:
41%

"A házastárson kivül nem tud róla senki sem"

Te is lebuktál! Szégyenletesen gyenge kamu kérdésekkel van tele az oldal. Ha így haladunk, lassan egy kisiskolás is játszva kiválogatja őket:-)))

2015. máj. 10. 07:05
 16/18 anonim ***** válasza:
69%
Gratulálok mindkettőjük intellegenciájához.
2015. máj. 10. 09:20
 17/18 anonim ***** válasza:
68%
Ha a házastársat nem zavarja, hogy egy alkoholistával él együtt akkor ki vagyok én, hogy ítélkezzek? Nekem bajom nem származik belőle.
2015. máj. 10. 10:19
 18/18 anonim ***** válasza:
68%
Én 18 évesen ittam magam minden hétvégén pocsolya részegre. Akkor jó volt, de ma már nem tudnék ilyen életet elképzelni magamnak. Amúgy szerintem nem gáz, csak gyerek ne legyen.
2015. máj. 10. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!