Mik a tapasztalatok a 11ev korkulonbseg teren?
Figyelt kérdés
11 ev van a parom es kozottem. 3eve vagyunk egyutt azota volt egy eljegyzes es ossze is koltoztunk. En 23 o 34 eves. Igazabol csak szeretek hallani hasonlo korkulonbseggel rendelkezo emberekrol. Hogy nekik mik a tapasztalataik.stb2010. febr. 23. 12:57
21/21 anonim válasza:
11 év és még pár hónap van köztünk, én 20, párom két hete töltötte a 32t. 4 éve minden különösebb probléma nélkül megvagyunk, imádjuk egymást. Ősszel Veszprémbe kerültem egyetemre, ez magával vonzotta az összeköltözést is. :) november óta együtt lakunk, probléma azóta sincs (mármint olyan, ami a korkülönbségből adódna... apróbb összezörrenések persze előfordulnak) nálunk eljegyzés, esküvő még nem került szóba, de a babaneveket már kitárgyaltuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!