Lehet hogy a menyasszonyom szégyenli az autónkat, ha nem engedi, hogy pl munkába elé menjek, vagy mert sok esetben gyalog akar menni?
Figyelt kérdés
A pénzre fogja és,hogy luxus mindenhova kocsival menni.Mellesleg nem vagyunk csórik,vehetnék újabb autót is,de én úgy vagyok vele,hogy amig kiszolgál és müködik,nem fogom leceserélni,tény nem mai darab,egy 96-os kombi passatom van,de nem egy lepukkant,és korához képest nagyon jó állapotban van.Nem csörög nem zörög,nem eszi a rozsda.Ez tényleg ciki autó?Ő tagadja,de szerintem ciki neki,számomra minden jel arra mutat.Lehetséges,hogy tényleg cikinek tartja,csak nem meri megmondani?Már párszor kérdeztem,de nem vallja be,pedig szerintem cikinek tartja.2015. máj. 5. 14:51
11/20 anonim válasza:
Ha magamból indulok ki, akkor Veled van baja. X évvel ezelőtt, mikor már "cikinek" gondoltam a volt barátom, akkor én is minden hülyeséget kitaláltam, hogy miért ne vigyen el vagy hozzon haza melóból. Így utólag belátom elég szánalmasan viselkedtem, már akkor kelett volna szakítanunk. De általában az emberek félnek a változástól, a magánytól...stb.
12/20 anonim válasza:
a ciki kocsi utoljára középsuliban volt gondom, mikor egy utcával előbb kirakattam magam :D. Felnőtt fejjel nem így gondolkodik az ember szerintem. Egyébként igen, ismerős a kérdés, más szemszögből már feltetted. Beszélgessetek el a kapcsolatotokról, ha egy ilyen apró dolgot nem tudtok megbeszélni, hogy miért gáz ha mész. Ha szeretője van, akkor meg fejezzétek be egyszer és mindenkorra, hogy mindenkinek legyen esélye megtalálni az igazi párját..
13/20 anonim válasza:
Érdemes elgondolkodni azon, amit a 4-es mondott....
14/20 clara.s válasza:
Kedves kérdező.én a menyasszonyod helyébe örülnék ha értem jönnél.vagy can valakije vagy mas a gond.menj elé egyszer gyalig ahogy mas is tanacsolta.ha nem orul es merges lesz,akkor kerdezz ra mi a baja.
Másik opció: lehet nagyon ragadsz rá és megfolytod,nincs élettere,lehet szeretne meló utan kavezni a csajokkal.ha nagyon nyomulos fagy es folyton lesed az ohajait mint egy kskztya,az hosszu tavon unalmas.
15/20 anonim válasza:
Én se szeretném, ha értem jönne a vőlegényem kocsival munka után. Egyrészt ilyenkor még van, hogy elruccanok ide-oda a munkatársakkal, sör, kávé, fagyi akármi. Vagy csak vásárolni szeretnék, ügyet intézni, vagy csak egyedül lenni. Plusz, én nagyon szeretek hazagyalogolni, kikapcsol, mozgok végre egy kicsit. Lehet csak ilyesmi áll a háttérben. 23/N
16/20 anonim válasza:
Magamból kiindulva esetleg kell neki a magány, a leeresztés. Egész nap munka, emberek, aztán te, és nincs egy fingásnyi ideje sem, hogy kicsit magában legyen.
17/20 anonim válasza:
Ha újabb autót is tudnátok venni, akkor a benzinkérdés nem kifogás, meg ha szerinte az autózás luxus akkor meg nyilván nem vágyik újabbra.
Szerintem se az autó itt a fő gond, hanem lehet inkább van vkije vagy vmi egészen más dolog.
18/20 A kérdező kommentje:
Ha gyalog megyek elé,akkor nem zavarja,igaz munkába nem tudok gyalog elé menni,mert a várostól 20 km-re viszi a céges busz.Viszont ha itt megyek ki elé a buszmegállóba,az nem zavarja egyáltalán.Sőt sokszor ő kéri,menjek ki elé gyalog,mert jólesne neki sétaálni,tény tényleg szeret sétálni.Szóval vagy az van,hogy spórolni így akar,vagy a kocsinkat szégyenli.
2015. máj. 6. 06:36
19/20 clara.s válasza:
Arra nemgondoltal hogy esetleg a munkatarsai olyanok,akik lehet nem olyan anyagi helyzetben vannak hogy autót engdjenek meg maguknak és ha azt latnak hogy mindig mész érte,lehet fúrnák a munkahelyen? Ez is előfordulhat,tudod'a nők összezarva a munkahelyen iszonyat irigyek,kibeszelik a masikat a hatamogott.en no vagyok,dolgoztam irodaban evekig,csak csajokkal,gy pasi volt a csapatba es...alig vartam hogy felmondjak.minden munkahelyen,vagyi sa nagy részében ahol nők dolgoznak csak ...nagyon gaz: rosszindulat,irigyseg stb
20/20 clara.s válasza:
Kedezz ra a mnkahelyi viszonyokra,milyenek a mnkatarsai,a fonok ha esetleg errol o nem szokott beszlni, es ne eroltesd ra az elmenest minden nap ritkan 2-3 hetente es olyankor ugy csinald hogy ne hazamenjtek,hanem elviszed fagyizni vagy pizzazni,piknikezni.igy nem olyan a szaga dolognak h felugyelni akarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!