Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek netto 150 ezerbol...

Szerintetek netto 150 ezerbol meg tud elni egy szemely?

Figyelt kérdés
Berelt garzonban, egy kistestu kutyaval, auto nelkul. Tomegkozlekedesre nem koltok, be szoktam setalni a munkahelyre, de etkezesre szeretnek normalisan kolteni (minosegi etelekre gondolok es nem parizsis kenyeren tengodni).
2015. máj. 4. 16:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%
20: Mit hívsz garzonnak? Van 25 E-ért is, 15 nm-es garzon Budapest belvárosában.
2015. máj. 4. 21:58
 22/33 anonim ***** válasza:

De egy 15 nm-es lyukban nem lehet normálisan élni...

Egy normális hely valóban 50-60 ezertől kezdődik.

2015. máj. 4. 22:01
 23/33 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ingázólakásnak megteszi.
2015. máj. 4. 22:03
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

Ezért is kérdeztem, mit hívsz garzonnak.Lehetséges, hogy amit "normális hely"-nek hívsz, régen nem garzon már.

Kb. 35-36 nm-től fölfele normál méretű lakásnak számít egy ingatlan Budapesten, nem garzonnak.

Az újépítésű lakások zöme 30-33 nm-es, és nem garzonnak mondják őket.

2015. máj. 4. 22:06
 25/33 anonim ***** válasza:

Kényelmesen csak akkor lehetne ennyiből megélni, szerintem, ha saját lakás lenne. Hogy albérletre is költeni kell, az elég sokat levisz a havi kiadásokból.

De ha kicsit meghúzod a nadrágszíjat, akkor szerintem el lehet éldegélni.

2015. máj. 4. 22:07
 26/33 anonim ***** válasza:

Én pont ennyiből élek, 50 ezer a lakás rezsivel együtt ,és 10 ezer abérletem .Marad 90 ezer,nekem a kaja mondjuk elég kevés,mert a munkahelyemen lehet enni ingyen ,egy kis nasira szoktam költeni,meg esetleg vacsi monjduk 30 -40 ezer,de ebben már benne van akkor a tusfürdő,sampon,wc papír stb. Én dohányzok is,arra is költök,nem tudom pontosan mennyit de átlagban 50 ezrem meg szokott maradni ,ebből megyek moziba,veszek új ruhát ,vagy félrerakom nyaralásra. ha nagyon kell összébbhúzom magam és volt már,hogy 70 ezrem megmaradt .

Tehát tulajdonképpen meg lehet élni egy elfogadható színvonalon úgy gondolom. Főleg,ha egyedül vagy össze tudod húzni magad ha kell ,nem kell még 2 gyereket eltartani. Mondjuk az étkezés fogalmam sincs mennyibe kerülne , lehet,hogy az megdobja a költségeket,attól függ milyen igényeid vannak . Átlagban szeirntem napi 1000-1500 ft elég kell ,hogy legyen ,ha főzől saját magadra.

2015. máj. 5. 11:17
 27/33 anonim ***** válasza:
Ja és nem a gettó közepén lakok ,a belvárosban ,igen nem a Jászain és nem a puccos budai részeken fogsz ennyiért lakást találni. De teljesen élhető környékeken van ennyiért lakás,én anno annyit találtam,hogy alig bírtam választani . 7-8-9-10-14 ezekben a kerületekben mind találhatsz . Én a 7. re esküszöm :D
2015. máj. 5. 11:20
 28/33 anonim ***** válasza:
16-os vagyok, persze megint lehagytam valamit, most járok kondiba, ami mondjuk havi 6-7000, de nyilván, ha egyedül van az ember, lehet, hogy marad a sufnituning.
2015. máj. 5. 11:56
 29/33 anonim ***** válasza:
Én albérletben lakom és 100-ból úgy megélek, hogy napi 6x eszem húsos ételt + konditerembe járok + tömegközlekedek + eljárok szórakozni. Tartalékom nincs, de 150-ből vígan lenne. Aki ennyiből nem tud megélni, annak valami elgurult...
2015. máj. 5. 20:34
 30/33 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, hasznosak voltak.:) Remelem sikerul kijonni ennyibol, mert mas valasztasom nem nagyon van.
2015. máj. 6. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!