Szerintetek netto 150 ezerbol meg tud elni egy szemely?
sajna az a 30-40e a pesti garzonra elég karcsú
inkább 50-től kezdődnek, ami alatta van az max a gettó közepén
hát nézd, én most levezetem neked a saját példámat. A férjemmel élek, úgyhogy mi ketten vagyunk, de ha egyedül lennék és csak a saját kiadásaimat veszem a jelenlegi állás szerint a következőképpen alakulna:
Albérlet rezsivel együtt kb. 75.000 Ft.
Lakástakarék: 15.200 Ft.
UPC: 7500 Ft.
TV törlesztő: 7500 Ft.
Telefonszámla: 7300 Ft.
Ez így 112.500 Ft. Maradna 37.500 Ft a tárcámban. Nem mondom, hogy habzsi dőzsi lenne, de meg lehetne élni. Most nyilván nem számoltam a kutyát, ő egy havi 10.000 szintén, de vegyük, hogy nincs.
Ha egyedül lennék, akkor nyilván egy kis szobát bérelnék, ami összesen lenne mondjuk havi 40-50.000, amivel a zsebemben maradna további 20-30.000 Ft, bár akkor többet fizetnék lakástakarékra. Meg januárban lejár a TV törlesztő, annyival szintén több, és most jelen pillanatban anyukámnak adók gyógymasszőrre havi 4.000-t, bár igaz, ezt ketten adjuk férjemmel. Tehát szerintem igen, meg lehet élni havi 150.000 Ft-ból, de nem lesz belőle nagy dőzsölés. A kollégám is ennyiből él egyedül, ennyit keresünk, úgyhogy igen, vállalható, ha ésszel csinálod.
"30-40.000 között van egy garzon még BP-n is"
Hát nem. AMi nem lepukkant és nem külső kerületekben van, az 60-tól kezdődik, garzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!