Hány éves korotokban volt az első, komolyabb párkapcsolatotok?
Én 23 voltam, a párom 20. Nekem korábban volt egy elhibázott komolytalan kapcsolatom, amiben nem sok minden történt, neki semmi.
Anyám sosem fogadta el, pár évvel ezelőtt elhunyt. Az ő anyja egészen más, még laktam is nála pár hónapot, nagyon kedvelem.
Most már van egy közös házunk s úgy átépítettük, miközben benne laktunk, hogy az bőven felér egy építkezéssel. Nehéz volt, de ez se szakított szét minket.
Remélem, még vagy 100 évig együtt leszünk, igen, szeretnék világrekordot dönteni hosszú élet témakörben, persze viszonylag erőben, egészségben.
38/N
18 évesen, a párom is annyi volt, mindenben legelsők voltunk egymásnak, előtte még más kezét se fogtam meg :D
Szüleimet annyira nem érdekelte, annyit mondtak hogy "jóvan fiam", a pasimat bírták, jó fejek voltak vele ha itt volt, nem igazán szóltak bele a dolgainkba.
Másfél évig voltunk együtt.
21/L
Első szerelmem/komoly párkapcsolatom/Első első:
Én 19 ő 22.
Tartott 3 évig.
Szüleim:
Egyfelől örültek neki, hogy feladtam remete magányomat, másfelől szülői éleslátásnak és tapasztalatnak hála már az elején nem kedvelték. Én sajnos a rózsaszín ködben voltam sokáig- viszont kellett ez a kapcsolat, ""csalódás"" (igazából, bennem csalódott a fiú, amikor az eljegyzést felbontottam) hogy tudjam, milyen az, ha tényleg szerelmes az ember- nem csak "hormonszerelmes", hanem szeret is közben. A rózsaszín ködön túl, úgy "felnőttesen".
mondjuk úgy, e 3 év alatt megtanultam, mi nem a szerelem. (ill. mit lehet összekeverni azzal) :)
Utána jöttem össze a férjemmel (a szakításban neki volt szerepe már.
Én 16 voltam, barátom 19, 8 éve vagyunk együtt. Elfogadtàk a szüleim, persze senki nem gondolta hogy ez ilyen tartós lesz.
3 év együtt éles után ott vagyunk hogy vagy össze kéne házasodni vagy nem tudom... de akkor ő lesz az egyetlen az életemben. Az első és egyetlen (neki szinten en). Nagy dilemma, pedig szeretem. Nagyon. Neki egyértelmű hogy rajtam kívül nem létezhet senki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!