Hogyan mondanátok el a családotoknak, hogy teológiára szeretnétek menni?
Jövőre végzek gépészeten (Szakközépsuli) és arra gondoltam, hogy munka mellett levelezőn megcsinálnám a teológus szakot.
Már általános iskolás korom óta érdekel az egyháztörténelem. Ezt amolyan hobbiként végezném el.
Ti ezt hogyan mondanátok el a szüleiteknek? Egyébként így belegondolva elég fura lenne, ha a jövőbeli barátnőmmel közölném, hogy gépész léttemre teológiát is végeztem.
Miért lenne furcsa? Többféle terület is érdekelhet.
A szüleimnek annyit mondanék, hogy érdekel és szeretném elvégezni. Ha nyitottak és értelmesek, inkább értékelni fogják, hogy több területen is képezni akarod magad.
Nyugottan elmondanám..
Nagyon boldogok lennének.
én is elvégeztem egy okj tanfolyamon ami érdekelt, már idősen bántam volna ,ha sosem próbálom ki,de:
a helyedben azért igyekeznék tovább tanulni vagy ezen vagy más szakterületen azért, mert a gépészet szép szakma,de lehet azt még fejleszteni és egy szakközép nem sok mindenre elég
Nem látok benne semmi nagyon furcsát, pl. gyógyszerész-közgazdász sem valami gyakori, de van.
Vagy mit tudom ezek a gagyi dolgom, mint média-menedzser...
Csak bátran!
Engem már felnőtt koromban beerőltettek a barátaim esti matematikára.. egy évnél nem jutottam tovább (azt is két év alatt), - de nagyon klasszul megmozgatta az agyamat.
Mit lehet azt tudni?
Csomóan a jogász diplomával se tudnak mit kezdeni...
Régen rossz, ha valaki haszonszerzés céljából tanul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!