Nem tudom mi legyen. A páromnak kedvezzek vagy apósomnak?
Figyelt kérdés
Név vàlasztàs előtt àllunk, én apósom nevét szeretném adni a fiunknak, pàrom viszont a sajàtjàt mivel nàluk ez a hagyomàny. Mit tegyek?2015. máj. 2. 17:09
11/22 anonim válasza:
Ha jól értem, az a hagyomány, hogy a gyerek az apja nevét kapja. Akkor miért az apósét akarod, én az apjáról nevezném el ha ilyen fontos ez a hagyomány.
12/22 anonim válasza:
Ez függ a vezetéknévtöl is, de én választanék egy 3. nevet. Ha nem, akkor az apáét.
13/22 anonim válasza:
Tényleg miért az apósét akarod??
14/22 anonim válasza:
Én a férjemét adnám, de érdekel, te miért szeretnéd az apósodét... ő az apa?
15/22 A kérdező kommentje:
Sokat köszönhetünk apósomnak, most is nàluk lakunk.
2015. máj. 2. 17:32
16/22 anonim válasza:
Ha csak ebből a kettőből lehet választani mindenképpen a férj nevét érdemes. Ő az apukája. Apósodnak nincs joga elvárni semmit. Egyébként figyelj befelé, hogy a gyereked mit szeretne, mert lehet hogy egyiket sem. Ha a várandósság második részében felbukkan benned olyan fiúnév ami tetszik, lehet hogy a kisbabát sugallja neked. Ezt az apák és apósok nem érthetik.
17/22 anonim válasza:
Ennél azért picit fontosabb lenne, hogy ne más nyakán élősködjetek hanem saját lakásban... mondjuk oda jöjjön a gyerek, nem?!
18/22 anonim válasza:
Sosem aláznám meg a férjem azzal, hogy az arcába tolom, hogy bocs, apád nevét kapja, mert neki sokat köszönhetünk, neked meg nem...
19/22 anonim válasza:
Miért nem kaphat az a szerencsétlen gyerek " saját "nevet ?
20/22 anonim válasza:
Egyrészt ez egy nagyon hülye hagyomány.
Másrészt, viszont akkor már inkabb a ferjed nevét kapja, mert másképp ha a sógorodnak is lesz fia, akit róla neveznek el, akkor a ket gyereknek ugyanaz lesz a neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!