Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is a lakásvásárlástól...

Ti is a lakásvásárlástól tenneték ezt függővé vagy nem? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Saját lakásra gyűjtünk a férjemmel. Már szóba került a gyerekvállalás is,hogy idővel mindenképpen szeretnénk. Én már minden szinten késznek érzem magam rá,hogy szüljek. Sajnos a lakás legjobb esetbe 3,de inkább 4 év mire összejön. Én meg nem tudom,hogy addig tudnék-e várni a gyerekvállalással. Szívem szerint max 2 évet várnék még. Volt valaki hasonló helyzetben? Nálatok végül mi lett? Kivártátok a saját lakást vagy nem? Most amúgy albérletben lakunk. 26/L
2015. máj. 1. 18:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2015. máj. 1. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:
94%

Leírom a saját tapasztalatom. Nálunk ugyanez volt. Férjem lakásra gyűjtött volna, én babát akartam. Végül meggyőzött, hogy adjak magunknak még egy évet, mert egy év alatt sok minden történhet. Ha addig nem lesz lakás, jöhet a baba.

Neki lett igaza.

Folyamatosan lestük a lakáshirdetéseket, közben gyűjtögettünk. Bő fél év múlva találtunk egy nagyon jó lehetőséget. Bedőlt hiteles hölgy ment volna külföldre, már megvolt az ottani munkahelye, szabadult volna minél előbb a lakástól, és ezért rengeteget engedett belőle.

26 voltam én is, amikor felmerült a téma, 28 éves koromra, igaz, egy kis hitellel, de lett saját lakás, és nem rég megszületett az első babánk is. :)

Semmivel se vagy elkésve :)

2015. máj. 1. 18:58
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi 12-es.:)
2015. máj. 1. 18:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Anyum 52 nagyim 90 felett."

Egy kapcsolat nem csak a korkülönbség miatt nem működhet.

Nekem nagynéném 35 évvel idősebb nálam, és az egyik legjobb barátnőm is egyben.

2015. máj. 1. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlenül kell várni a saját lakásra, de fontos, hogy megfelelő anyagiak közé érkezzen a baba. Ha albérletben, lakásra való spórolás mellett is meg tudtok neki adni mindent, akkor hajrá. Ha csak szűkölködnétek, inkább várjatok.
2015. máj. 1. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!