Szülők! Mit tennétek, ha meglátnátok a 21 éves lányotokat az utcán kézenfogva sétálni, valamint csókolózni egy 50-es férfivel?
Úgy kezelném, mintha egy huszas éveiben járó sráccal láttam volna és megkérdezném, hogy ki az udvarló.
Persze elsőként valószínű megrökönyödnék, de igyekeznék ezt egyáltalán nem mutatni, hanem egyszerűen csak érdeklődni, hogy ki a barátja.
Aztán ha mesélt(remélem), akkor valahogy a korára térnék és elmondanám neki az aggodalmaimat.
Úgy választ párt ahogy szeretne, és nem kétlem, hogy a pasi nagyon szereti őt (nővérem és sógorom közt 17 év van, és jobbat nem is kívánhatnék a tesómnak), de azért elmondanám az aggályaimat.
Az az igazság, hogy habár látom mennyire szeretik egymást tesómék a 17 év ellenére, én biztos kerültem volna a helyzetet, vagy még időben kiszálltam volna a kapcsolatból.
Szeretnék együtt megöregedni a párommal, nem éveket özvegyként tölteni..szeretném ha látná a gyerekeit felnőni, és a gyerekek is sok sok boldog évet tölthetnek el az apjukkal. Szerintem ezek fontosak és emiatt biztos nem választanék 5-8 évnél idősebb párt magamnak. És most tekintsünk el attól, hogy holnap elüt egy busz.
Én épp ebben a helyzetben vagyok , ilyesmi korú a lányom ilyesmi korú férfi a párja .
Mégis mit tehetnék ? Felnőtt,önálló ember és azzal van kapcsolatban akivel szeretne . Nincs jogom beleszólni . Persze először én is meglepődtem,de amíg a gyerekem boldog és jól bánnak vele addig én nem teszek kelletlen megjegyzéseket !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!