Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet találni albérletett,...

Hol lehet találni albérletett, valami nagyon olcsót Pest megyében,4 és fél hónapos babával?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Albérlet hirdető oldalakon.
2010. febr. 22. 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Mit jelent az olcsó?
2010. febr. 22. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:

pl: ingatlanbazar.hu oldalon

Nem tudom milyen olcsóra gondolsz és hogy család, vagy csak te a gyerekkel. Sok olyan hírdető van, ahol egy szoba kiadó és mellette mások bérlik a többit, vagy egy családnál kiadó egy szoba és szintén a többi helység közös használatú, nos ezek olcsók. Olyan 30 ezer körül vannak havonta, van amelyik rezsivel együtt, de van olyan ahol még plussz a rezsi.

Esetleg megpróbálhatod a google.ba beírni, hogy olcsó albérlet, vagy szoba, lakrész, garzon....

2010. febr. 22. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nagyon olcsót nem igazán fogsz találni.Ahogy az előttem író is kifejtette, olcsón csak szobát, kisebb lakrészt tudsz bérelni. Azt pedig ilyen pici babával nem neked fogják kiadni, mert bár biztosan tüneményes a kicsid azt tudják az ott lakók is, hogy nem fognak tudni pihenni a sírástól. Szóval szvsz olyan 40-50ezer+ rezsi körüli összegben kéne gondolkoznod.
2010. febr. 22. 12:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Én tudok Tökölön egy kiadó házrészt, ott 30at kért a néni. Igaz kályhával kell fűteni, fürdőbe meg siestával, de sztem ennél nincs olcsóbb. Mi itt éltünk több mint 2 évet.
2010. febr. 22. 17:32
 6/8 A kérdező kommentje:
30-40 ezer gondoltam +rezsi.Nekem jó lenne valahol vidékebben is nem gáz ha fával kell tüzelni,most is azzal fütünk.
2010. febr. 22. 17:54
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ilyesmik vannak, de lehet kevesebbért és többért is nézned, szerintem nem olyan vészes. De van olyan is, ahol pl 4-5 szobás családi ház egy szobája kiadó, az 40 ezer mindennel együtt havonta, de ezt most hirtelen nem találtam neked, csak 1-2-t beválogattam. Nézz szét, biztos találsz megfelelőt, a keresési feltételek is úgy adod meg, ahogy neked megfelel.

2010. febr. 23. 13:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2010. febr. 24. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!