Hol lehet találni albérletett, valami nagyon olcsót Pest megyében,4 és fél hónapos babával?
pl: ingatlanbazar.hu oldalon
Nem tudom milyen olcsóra gondolsz és hogy család, vagy csak te a gyerekkel. Sok olyan hírdető van, ahol egy szoba kiadó és mellette mások bérlik a többit, vagy egy családnál kiadó egy szoba és szintén a többi helység közös használatú, nos ezek olcsók. Olyan 30 ezer körül vannak havonta, van amelyik rezsivel együtt, de van olyan ahol még plussz a rezsi.
Esetleg megpróbálhatod a google.ba beírni, hogy olcsó albérlet, vagy szoba, lakrész, garzon....
Ilyesmik vannak, de lehet kevesebbért és többért is nézned, szerintem nem olyan vészes. De van olyan is, ahol pl 4-5 szobás családi ház egy szobája kiadó, az 40 ezer mindennel együtt havonta, de ezt most hirtelen nem találtam neked, csak 1-2-t beválogattam. Nézz szét, biztos találsz megfelelőt, a keresési feltételek is úgy adod meg, ahogy neked megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!