Hogy is van ez heteró/meleg?
Igazából nem tudtam eldönteni hol dobjam fel ezt a témát.A sex kérdéseknél túl sok a komolytalanság ,így ezt a kategóriát választottam.
Lényeg:Van egy jó barátnőm,aki 19 éves koráig teljesn hetro volt,oda volt egyszerre több pasiért is,ezt bizton állíthatom,hisz aszitáltam a sok szerelméhez.19 évesen fordult a kocka és teljesn kivan borolva,mert már a saját neméhez vonzódik.Ezt ő nem akarja,tele volt tervekkel,vágyakkal,ezért van kiborulva,hogy ebből semmi sem válhat valóra.Elég nehezen bírja ezt az érzést,amit elmondása szerint a sors eröltet rá és nem ő akarja.Bár most már a csajokra izgul fel,azt mondta elöbb halna meg,minthogy összejöjjön egy nővel,inkább marad az örök magány,mert egy pasival sem kar hazugságban élni.De most ez nem úgy van,hogy valaki vagy heterónak vagy melegnek születik?Mert én így tudtam.Hogy lehet az,hogy teljesen heteróból homokos legyen valaki?Miben tudnék neki segíteni?rossz nézni ahogy szenved.Egyre depisebb és kerüli az emberek táraságát.Már az öngyilkosságról egy szer lebeszéltem.Változhat ez még?LEhetséges,hogy visszatér a régi önmaga és újra a pasik felé húz?Köszi előre is a válaszokat.
Ezt tényleg hangoztatják hogy vagy ennek vagy annak születik valaki... de azért elég konzervatív még a világ, sokaknál 10en 20on évek telnek el mire egyáltalán saját maguknak képesek beismerni.
Egyébként nem csalódott mélyen egy olyan férfiben,aki esetleg közvetlen hozzátartozója, vagy csak szimplán nagyon felnézett rá, és emiatt esetleg elidegenedett a másik nemtől?
Az öngyilkosság semmire nem jó! Én személy szerint csak akkor tudnám megölni magam, ha valaki mást megöltem... De gondolj bele: az ő problémái "megoldódnának" ugyan, de ott hagyna maga mögött egy csomó embert, akiknek hiányozna az életéből.
Nyugodj meg, változhat ez még.
Figyelj, amikor valaki ezt felismeri magában és be is vallja magának 100 %-ig, aztán pedig a környezetének is, az először nagyon megdöbben, de később inkább megkönnyebbül. Igaz, én ezt egy 30 éves férfival tapasztaltam meg, ő mára teljesen kiegyensúlyozott és meleg párkapcsolatban él.
A barátnőd még túl fiatal ezek szerint ennek az elviselésére - valóban létező dolog, hogy a melegek egy része genetikailag hajlamos a saját neméhez vonzódni, s erre rájöhet még egy gikszer a kisgyermekkori neveltetésben, ami felerősíti a hajlamot.
A pszichológus az, aki igazán tud segíteni, mert önismeretre sarkallja a barátnőd - nem az a dolga, hogy "visszacsinálja" a régivé, hanem hogy segítse feldolgozni a jelenlegi helyzetét és felkészítse arra az eshetőségre, ha nem változik már meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!