8 éves gyereknek 20 ezer forint zsebpénz? Mit szóltok ehhez? Nem sok egy kicsit?
Figyelt kérdés
Mindent megkap, amit csak akar. A harminc-negyvenezer forintos legótól kezdve a harmincezer forintos futócipőig mindent, szó szerint. Az iskolába természetesen nem kell kaját vennie, mert oda szendvicset vagy péksüteményt visz, plussz ott kajál. De mégis tömik pénzzel. Hol ezer forint, hol kétezer forint...stb, és a gyerek büszkén mondja illetve mutogatja, hogy bi-bi-bí, neki van már húszezer forintja. Nem értem, hogy mire jó ez az egész. Pont, hogy ez a rossz felfogás, hogy mindent megkap a gyerek, mert ennek ha felnő nem lesz jó vége.2010. febr. 21. 15:52
11/54 anonim válasza:
Ki vagy te,hogy a gyerek jövőjével foglalkozol? Mert ha nem szülő,akkor semmi közöd hozzá,max a szülőknek utalhatsz erre finoman és nem direktben. Ha meg elvált szülő vagy,és az expárodnál van a gyerek,akkor meg egyszerűen féltékeny vagy és túlzol. Ez van.
12/54 A kérdező kommentje:
Egyébként a gyereket nagyon szeretem, mindannak ellenére, hogy milyen a természete. De a természetét a szülei alakították így, ő erről nem tehet. Csak pont az ilyen gyerekek lesznek tini korukban 3-4 év múlva kezelhetetlenek, akik majd lopnak csak azért, hogy felhívják magukra a szüleik figyelmét.
2010. febr. 21. 16:10
13/54 A kérdező kommentje:
Ember vagyok, azért foglalkozok a jövőjével. Nem csak akkor foglalkozhat valaki valakivel, hogyha a gyereke vagy a testvére...stb, és a többit meg magasról. Az ilyen felfogás embertelen.
2010. febr. 21. 16:11
14/54 anonim válasza:
Én 8 évesen örültem, egy 100Ft-osnak is.
A szüleim nem kényeztettek el, szerintem ennek köszönhetem, hogy mindent megbecsülök.
15/54 anonim válasza:
Akkor meg az anyját szereted. Megintcsak túlzol a nagy szerelmedben.
16/54 anonim válasza:
Bárcsak az én szüleim is ilyen gazdagok lennének/lettek volna hogy ennyi pénzt adtak volna mindig .
17/54 anonim válasza:
15:56 - Ennek majd az lesz a vége, hogy lenéz másokat, ilyenekből lesznek a rossz főnökök vagy a protekciós hozzá nem értő kollégák, akik a tisztességesen dolgozó elől veszik el a helyet, akik lehet, hogy nem csak a feneküket melengetnék a székben.
18/54 A kérdező kommentje:
Nem szerethetem az anyját, mivel egyneműek vagyunk.
2010. febr. 21. 16:16
19/54 anonim válasza:
Én is ismerek olyanokat akik mindent megkaptak, pénz, játékok, mégis normális emberekké váltak. Ez nem ezen múlik hanem a nevelésen. Ha csak pénzelik de nem foglalkoznak vele akkor persze hogy hisztis. Nevelni kell a gyereket nem csak játékokat venni neki.
20/54 anonim válasza:
Persze, hogy sok. Ezt minden épeszű ember észreveszi. Ha meg valaki mégis az ellenkezőjét írná, úgyis leugatná valaki. Értelmetlen kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!