Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted mikor kéne, illik,...

Szerinted mikor kéne, illik, szükséges a múltunk sötét foltjairól mesélni egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Teszem azt abortusz, drog, mit ad isten prostitúció.

Ugye, senki nem nyit azzal az első randin, hogy "20evesen elvonóra mentem, miután anfetaminfüggő voltam X ideig"

2015. ápr. 21. 14:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
19%
Puff neki! :(
2015. ápr. 21. 15:55
 22/25 anonim ***** válasza:
43%
Peched volt. :(
2015. ápr. 21. 15:56
 23/25 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem mindjárt az eleje felé érdemes elmondani, kivéve, ha az ember sosem tervezi elmondani.
2015. ápr. 21. 20:39
 24/25 anonim ***** válasza:
Mi a párommal a 2. vagy 3. randin vallottunk be egymásnak 1-1 komolyabb dolgot (részemről sajnos abortuszt), ezek fontos kérdések szerintem és muszáj az elején tisztázni, mert ha később derül ki, tönkreteheti a kapcsolatot.
2015. ápr. 22. 12:18
 25/25 anonim ***** válasza:

Én már az elején bevallom a pszichiátriai betegségemet (nem komoly, de volt már, aki emiatt lépett, most már úgy gondolom, nem kár érte). Azt is nyilvánvalóvá teszem, hogy ha van valami mondanivalója, akkor az elején közölje, mert ha drogozott vagy prostihoz járt vagy börtönben volt komoly bűncselekményért, amiatt évek múltán is repülni fog, ha akkor tudom meg, szóval nem érdemes a titkolózásra játszani.

Igaz, olyan kapcsolatom nem volt, ami egyből randizással indult, mindnél már ismerősök vagy barátok voltunk egy ideje, vagyis egyfajta alapvető bizalom már megvolt köztünk.

2015. ápr. 23. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!