Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted mikor kéne, illik,...

Szerinted mikor kéne, illik, szükséges a múltunk sötét foltjairól mesélni egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Teszem azt abortusz, drog, mit ad isten prostitúció.

Ugye, senki nem nyit azzal az első randin, hogy "20evesen elvonóra mentem, miután anfetaminfüggő voltam X ideig"

2015. ápr. 21. 14:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
3-as vagyok. Amikor egy kapcsolat komolyra fordul, akkor lehet elmondani, mert akkor már kialakul egy bizalmi kapcsolat, így a másik fél megértéssel is elfogadhatja a másik ballépéseit, de ha a kapcsolat elején nincs meg még a kölcsönös bizalom és elfogadás, akkor egyből hárítás lesz a másik féltől, tehát elállhat a kapcsolat tartós kialakításától. Ez nem becsapás, de azért ne várjuk már el a bukottól, akármit is követett el, hogy mindenkivel, akivel szóba áll, azonnal teregesse ki a szennyest, mert hát ez így tisztességes, hogy aztán a másik fél a kapcsolattól azonnal elállva, mindenkinek továbbterjessze, ami senkire nem tartozik, csak arra, akit bűnös bizalmába fogadott. Aztán az majd eldönti, hogy elfogadja a bűneivel együtt a másikat, vagy lelép.
2015. ápr. 21. 14:23
 12/25 anonim ***** válasza:
53%
Mi a baj azzal, hogy elállhat a kapcsolattól? Senkinek nem kötelessége olyan partnerrel lenni, akivel nem érzi jól magát. Önzõ, tisztességtelen és sunyi dolor arra alapozni, hogy ha elég hosszan sunyítasz, akkor a másiknak nem less szíve elhagynia, vagy ha meg is teszi, õ a gonosz.
2015. ápr. 21. 14:31
 13/25 anonim ***** válasza:
93%
"Ugyan ez csak a harmadik randink, de be kell valljam hogy voltam már börtönben 4 hónapig kábítószerezésért. Egyszer megcsaltam az egyik barátnőmet, de megbántam. Voltam már előzetesben súlyos testi sértésért, de szerencsére a HPV-met már kikezelték. Szóval moziba menjünk, vagy hamburgerezni?"
2015. ápr. 21. 14:35
 14/25 anonim ***** válasza:
71%
13-as! Nagyonjó! Pont erről beszélek! Az első randin nem szabad kipakolni a szennyest!
2015. ápr. 21. 14:41
 15/25 anonim ***** válasza:
77%

le lehet pontozni, de én első randin egy kvázi idegennek nem teregetném ki ezeket a dolgokat... akkor, ha már van egy minimális bizalom, és komolyabb a kapcsolat

(persze ez alól kivételt képezne, ha pl aids-es lennék/más nemi betegségem lenne, értelemszerűen ezt elmondanám szex előtt)

2015. ápr. 21. 14:43
 16/25 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem sem kell ilyen komoly dolgokat rögtön az elején elmondani. Kivéve, ha rákérdez az illető.

Pl. nekem volt olyan, hogy börtönös filmet néztünk, poénból rákérdeztem, hogy na te voltál börtönben. Aztán jött a meglepő válasz, hogy igen. De jobban örülök, hogy elmondta és tudtunk róla beszélgetni, mintha mondjuk a szemembe hazudik, hogy nem, soha. Meg úgy is kiderült volna idővel.

2015. ápr. 21. 14:49
 17/25 anonim ***** válasza:
40%
Prosti voltal meg droggfuggo....ez szegyen soha nem mondanam el.
2015. ápr. 21. 14:51
 18/25 anonim ***** válasza:
72%
Én biztos nem teregetném ki ezeket a dolgokat egy szinte ismeretlennek az első randin. Sőt, nekem is kellemetlen lenne, ha a partnerem kezdené azzal az ismerkedést, hogy az összes múltbéli szennyesét kiteregeti. Egyszerűen ezek olyan témák, amiket az ember a bizalmasával beszél meg és egy randi alatt még nem alakul ki ekkora bizalom.
2015. ápr. 21. 14:52
 19/25 anonim ***** válasza:
79%

Ha tudod hogy a másik szeret annyira, hogy elfogad és veled marad bármit tud is meg. Ez lehet évek kérdése is.

De csak akkor érdemes elmondani, ha ugyanúgy megbízol benne, mint magadban. Nálunk így volt és nincs semmi gond.

2015. ápr. 21. 15:03
 20/25 A kérdező kommentje:

A kérdés elméleti.

A férjem már azt is tudja, kinek a kezét törtem el az oviban.

Szégyen vagy sem, nem tőlem tudta meg, hanem a sráctól, mivel együtt dolgoznak.

2015. ápr. 21. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!