Nem igazán hallottam erről hogy temetésre szoktak zenét tenni, én sosem voltam ilyenen. Igaz az illető már nem volt annyira gyerek 16 évesen halt meg a második legjobb barátom és az ő temetésén sem volt zene csak a szertartás végén 1 perc néma csend, aztán vitték az urnát a falhoz.
2015. ápr. 20. 22:45
4/14 anonim válasza:
Én tudom ajánlani Enya-t. Hallgass bele bármilyikbe a You-tuben. Tőle nagyon sok gyönyörű dallam van. Egy ilyen helyre ilyen alkalomra egy nagyon lágy zene illik, ami nem sérti a szülőket sem. Ezt Enya zenéje megadja. Mielőtt eldöntenéd, mutasd meg a szüleinek a számot, hogy ők is elfogadják-e.
2015. ápr. 20. 23:33
5/14 anonim válasza:
Hármas, te elolvastad mi a kérdés?
2015. ápr. 20. 23:45
6/14 anonim válasza:
Akos - Orok aprilis... Sajnalom, reszvetem... :(
2015. ápr. 21. 08:33
7/14 anonim válasza:
Horváth Charlie - Könnyű álmot hozzon az éj
Halász Judit - Mit tehetnék érted
Republic - Ha mégegyszer láthatnám
Bartók Eszter - Búcsúdal
Esetleg az altatódal kategóriában keresgéljetek még...
Nyugodjon békében, a családnak pedig megnyugvást, erőt kívánok. Sajnálom... :(
2015. ápr. 21. 10:19
8/14 anonim válasza:
Mester Tamás - Altass el
Honfoglalás - Kell még egy szó
Cserháti Zsuzsa - Édes kisfiam
Szekeres Adrienn - Kicsi szív
Én külföldit nem tetetnék. Őszinte részvétem.
2015. ápr. 21. 10:41
9/14 anonim válasza:
Szinetár Dóra - Arra születtem
2015. ápr. 21. 10:44
10/14 anonim válasza:
Részvétem!
Magyar nyelvű zene szövege csak még jobban erősíti a fájdalomérzetet szerintem! Gondoljatok csak bele,ha nincs is semmi olyan aktualitás és ilyet hallgat valaki,akkor is erős érzelmeket vált ki,hátha még egy ilyen alkalommal hallja!
Éppen elég szomorúság van ilyenkor a szívekben,szerintem a külföldi zene megfelelőbb lenne!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!