Nagymamám, anyukám Angéla. Apu ragaszkodott hozzá, hogy én is ezt a keresztnevet kapjam. Soha nem szerettem. Mi a véleményetek? Nektek tetszik?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 22:49
11/21 anonim válasza:
Alig találkozni Angélákkal.Itt meg mennyien lettünk:D Nagyon jó!
12/21 anonim válasza:
Szerintem hülyeség, h 1 családban ugyanúgy hívják a nagyszülőt, a lányát és az unokáját is......a változatosság gyönyörködtet.....am ha nem tetszik, változtasd meg.
13/21 anonim válasza:
Sztem is szép név.Ezen kívül két jó dolog van még benne.Az egyik,hogy nem gyakori név.Én spec utálnám ha állandóan a nevemmel megegyező nevű csaj jönne velem szembe.A másik,úgymond "személyiséget adó" név.Ezt nem tudom elmagyarázni,de egy Éva vagy Barbi így simán semmi személyiséget nem sugall,de Egy Angéla az sztem igen.
14/21 anonim válasza:
Sztem tök szép név az Angéla, nekem nagyon tetszik .
15/21 anonim válasza:
szerintem is szép. nekem ez a "keresztségben kapott" nevem, tehát hivatalosan nem így hívnak, de nagyon tetszik :)
16/21 anonim válasza:
Nekem még kiskoromban ez volt a kedvenc nevem. :) Azóta már nem kedvenc, de a mai napig szépnek találom és szeretem. :)
Egyébként szerintem is hülye hagyomány magunkról elnevezni a gyerekeinket... Mintha nem is lenne más anyakönyvezhető név. :S
17/21 anonim válasza:
Nyugi,nálunk meg mindenki (szó szerint mindenki,keresztanyám,anyám,nagyanyám,nővérem) Angéla:)....szerencsére én lettem a kishúg és nekem nem kellett ezt követni,mert már nővérem megkapta ezt az egyébként nekem nagyon tetsző és különleges nevet.nővérem sem szereti,irigyel mert én Júlia vagyok,de valszeg ő is csak azért mert tele van a család vele.egyébként szép név.
18/21 anonim válasza:
nekem is tetszik a neved.
én mondjuk örülök, hogy anyukám felhagyott a nevek átadásával, nálunk szinte mindenki rózsa, az én vezetéknevem pedig fehér. :) szerencsére anyu feladta a hagyományt, mert nem akart velenm kiszúrni. :)
19/21 anonim válasza:
23:04 vagyok. Mikor kislány voltam, meg tini, akkor én sem szerettem a nevem, de utána kinőttem ebből, és beláttam, hogy tényleg szép a nevem is, és ez a hagyomány is :)
20/21 anonim válasza:
én is Angéla lennék... de nem szeretem(péell ezen a fórumot már azt is olvastam másik kérdésnél, hogy cigányos...brr:S). Becézni is alig lehet, meg nem tudom... idegen... és nem is illik rám...mindig összekeverik valamivel(Andrea, Angelika, Alexa stb)
de ez van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!