Mi a véleményetek a Florencia névröl?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 22:41
11/19 anonim válasza:
még soha nem hallottam, szokatlan...
a legtöbb ember sztem idegenkedik az ilyen különleges nevektől...nekem se igazán jön be, bocsi...:(
12/19 anonim válasza:
szerintem nagyon szép, de MO-n idétlennek tűnne
14/19 anonim válasza:
Idétlen. Használd a magyar megfelelőjét: "Flóra", vagy "Virág" !
15/19 anonim válasza:
Jó én a Floranszos vagyok Mondjuk én Franciába lakok ! ;)
16/19 anonim válasza:
Utolsó,drágám: tudjuk,hogy még csak 12 éves vagy,de mostmár nyugodtan vedd ki a fikás kezed a szádból,tudod,nem nyerő! Annyira taknyos ez a megnyilatkozásod,hogy elcsöppen! Fransziá(ország)ba(n) (kéhlek) lakok-(lakoM) Értelemszerűen zárójelben a normál magyar megfogalmazás. Na szehvusz,kisfiahm...
17/19 anonim válasza:
Tetszik csak itt Magyarországon fura lenne.
18/19 anonim válasza:
csacska angyal-.-"
borzasztó :D túl csicsáss vagy nem istudom:D
19/19 anonim válasza:
Az én nevem Florencia és többen azt írtátok hogy Florenciáznának,nem engem mindenki Florensziának hív. Ha pedig rosszul mondja kijavítom. Én nagyon örülök,hogy ez a nevem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!