Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kivel érdemes folytatni? És...

Kivel érdemes folytatni? És kit zárjak le?

Figyelt kérdés
Hoszzú kapcsolatból léptem ki mert már csak barátság volt.Új kapcsolatba kezdtem.Az új pasi még papíron házas,vannak gyerekek de már rég nem élnek együtt.A régi pasim vissza akar kapni,esküvő,gyerek stb. anyagilag meg is tudná adni ami egy családfentartáshoz szükséges. Az új pasim kinlódik a család miatt, keveset tud velem foglalkozni a gyerekek miatt, rosszul áll anyagilag(nem tudnánk babát tervezni)

2015. ápr. 16. 20:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen olcsójános nős "pasikat" hanyagold. Keress egy független férfit. Bár a leírás alapján a nőtől messze vagy, szóval lehet, hogy meg kell elégedned a jelenlegi helyzettel...
2015. ápr. 16. 22:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Az exedet nem szereted, vele be is fuccsolt már a kapcsolatotok, akkor nem értem, mit számít az, hogy neki mennyi pénze van a családalapításhoz. Nem

Akit szeretsz, annak innentől kezdve meg fogja nyomorítani az életét a családja: mire elválik, mire lerendezi a vagyonmegosztást, aztán rájön, hogy a gyerekei után elkezd tartásdíjat fizetni...Lehet, önállóan meg se tudna állni a lábán, és te magad írod: nem alkalmas arra, hogy új családot alapítson. MI a kérdés akkor? Én más múltbéli baklövései miatt nem mondanék le a saját igényeimről, nem húzogatnám a nadrágszíjat és nem tartanék el egy pasit, akinek inge-gatyája rámegy egy tőlem teljesen független kiadásra, ami ellehetetleníti a közös életet. És akkor még a gyerekekkel járó egyéb gondról nem is beszéltünk. Én ilyen kacifántos helyzetbe nem mennék bele az biztos. Keress egy független fazont, aki arra vágyik,a mire te.

2015. ápr. 17. 05:41
 13/20 anonim ***** válasza:
" Olcsójános"-nagyon jó! Lehet, hogy azért nem sürgős neki a válás, mert addig hivatakosan nincs gyerektartás?
2015. ápr. 17. 10:02
 14/20 anonim ***** válasza:

de kényelmes vagy ennek a férfinak. biztosítod a lakhatását, de feltételezem, hogy ennél többet is nyújtasz (főzés, mosás), míg ő nyugodtan "kínlódhat" a családja miatt. amiatt sem kell aggódnia, hogy gyereket csináljon neked, hiszen azt már közölte, hogy erre nincs pénze.

igazán jól átvertek, gratulálok (neki)

2015. ápr. 17. 10:09
 15/20 anonim ***** válasza:
Egyikkel sem lenne korrekt ha együtt maradnál....
2015. ápr. 17. 10:49
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem az anyagiakat akartam hangsulyozni, hanem h milyen nehez ugy jövőt tervezni h ha az anyagiak közbe szolnak.
2015. ápr. 18. 08:22
 17/20 anonim ***** válasza:

elvalt pasi gyerekkel nem lesz jo buli

Az ex ott fog keresztbetenni ahol akar es tud.

Az osszes hetveged szabadnapod nyaralasod mas takonyos gyerekerol fog szolni.

Ne tedd

keress egy harmadik pasit aki szabad.

2015. ápr. 18. 08:32
 18/20 A kérdező kommentje:

Létezik még olyan férfi aki belátta hogy rossz hazasságban él, le tudja zárni és belekezd egy normális kapcsolatba? Ugyanis szerintem el lehet fogadni egy férfit gyerekkel, es uj kapcsolatot lehet kezdeni.

Ha mindkét fél képes ra.

2015. ápr. 19. 09:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Létezik, csak az nem a te barátod.
2015. ápr. 19. 18:03
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat, érdekes, hogy mennyien látjátok ugyanazt.
2015. ápr. 21. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!