Jogosan kérem, hogy menjünk néha valahova?
A férjemmel a kapcsolatunk mostanában nem tul jo. Ö sokat van távol, nem csak munka miatt, hanem különböö vacsorák, összejövetelek, kirándulások miatt. Mikor itthon van, akkor mindig azt mondja, neki az a legjobb szórakozás, ha tvt néz, vagy alszik. És ezt is teszi, szinte egész hétvégén. Nem is lenne ezzel gond, mert feltalálnám magam, de van egy 2 éves gyerköcünk, akivel nem tudok mindig egyedül csinálni mindent. Mondtram neki, hogy engem nagyon boldoggá és elégedetté tenne, ha hétvégén az egyik nap elmennénk kirándulni valahova, vagy fürödni, csak ne egész nap itthon legyünk. eleget fözök, mosok takaritok egész héten, ennyi kikapcsolodás olyan jo lenne. Azt mondja, elsösorban azért nem megyünk, mert nincs pénzünk. Oké, aláirom, nem duskálunk a pénzben. Föleg most, majdnem 100e ft-os hitellel. De vannak olyan helyek, ahol nem kell költeni. pl. csomagolunk zsemlét, és egész nap csak sétálunk az erdőben egy szép helyen. Max. a benzin pénz. Másik kifogás: nincs kedve. Na, erre nem tudtam mit mondani. Pedig a kislányom is igényelné, nagyon utál egész nap itthon lenne, föleg ugy, hogy apának a tv a legjobb játék. Én meg már ugy érzem, un néha engem. Meg ugye déelöttönként fözök, idöm sincs ugy játszani. Félek, ha ez igy megy tovább, tönkre fog menni a kapcsolatunk. Sznte már semmit nem beszélgetünk. Ezek az alkalmak pedig jok lennének beszélgetni is.
Mi a véleményetek? Hogy győzhetném meg?
Esteleg ajánlanátok jo kiránduló, fürdöhelyeket is? /Dél-dunántúlon lakunk./
Jogosan kéred, hogy menjetek valahova,
de kiránduló helyet sajnos nem tudok mondani.
ha az összejövetelekre kirándulásokra van pénz,legyen arra is hogy veled elmenjen akárhova
mondj le a felét a melon kivüli dolgainak,és ahelyett legyen veled,veletek
ha meg otthon van hétvégén,akkor vagy a kicsire vigyázzon valaki,vagy ő vigyázzon a kicsire,és te menj el barátnőkkel,vagy szülőkhöz,akárhova
legyél akkor rafináltabb...kérdezd meg hogy mit csinál hétvégén...ha közli,hogy semmit,akkor közöld,hogy jó,mert ezt és ezt szerveztem,neked csak fel kell öltöznöd,és jönnöd...
legyél határozottabb
ha végképp nemet mondd,mondd hogy ok,akkor vigyáz a kicsire,te meg mész,mondjuk egy fiuismerősöddel..had legyen féltékeny
Szia,
Szerintem a megoldas az lenne, ha van ra lehetoseged, akkor menj vissza dolgozni. A kislanyod mar eleg nagy, ha meg tudod oldani az elhelyezeset nap kozben, akkor hajra. Igy tobb lenne a penz, a ferjedre kevesebb nyomas nehezedne es te is kimozdulnal a 4 fal kozul, jobban is erezned magad. Az pedig kisugarzik a kapcsolatodra. Ha mar evek ota otthon vagy nem csoda, hogy unatkozol. Persze ezzel nem azt mondom, hogy a kialakult helyzet a te hibad, de szerintem neked kell itt okosabbnak lenned.
Próbáltam visszamenni dolgozni, de a kislányomat nem veszik fel a bölcsibe. A gondozónő azt mondja, 3 éves kora elött ne nagyon számitsak rá. Még a családi napközi maradna, de annyit kell érte fizetni (mivel a kislányom speciális étkezésre is szorul), hogy az egész kerestem arra menne. Mellette egyetemre járok (havi 1-2 nap), amivel másfél év mulva végzek, inkább abban a szakmámban szeretnék elhelyezkedni.
Ez jo ötlet! megszervezem, neki csak jönni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!