Beleszerettem egy nős férfiba akit a felesége elhanyagol de a lánya miatt nem akar válni! Mit tegyek?
A nő nagyon elhanyagolja, barátsággal kezdődött a kapcsolatunk ez által tudom hogy ez nem mese! Majd elkezdtünk kavarni, 1 éve ismerjük egymást és kettő alkalommal lefeküdtünk!
Többször találkoztunk akkor esetleg megsimogat, meg puszil megcsókol!
Volt hogy kerültem szánt szándékkal mert bele fáradtam ebbe hogy tudom válni soha sem fog, legalábbis míg teljesen bele nem fárad abba hogy a felesége nem törődik vele úgy mint egy férfival!
A férjem is összeszedett pár éve egy lányt,megtaláltam a netes levelezésüket,és a többieknek igazuk van.
Ő is azt mondta én elhanyagolom (ez igaz is volt akkor,bár mondjuk úgy,hogy kölcsönös mindkét részről) a férjem nagyon szépeket írt neki,és a lány teljesen belé szeretett.Aztán vége lett közöttük mert a férjem megmondta,hogy nem hagy el minket,szerencsére a csaj volt olyan értelmes legalább,hogy ezek után ő sem erőltette a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!