Beleszerettem egy nős férfiba akit a felesége elhanyagol de a lánya miatt nem akar válni! Mit tegyek?
A nő nagyon elhanyagolja, barátsággal kezdődött a kapcsolatunk ez által tudom hogy ez nem mese! Majd elkezdtünk kavarni, 1 éve ismerjük egymást és kettő alkalommal lefeküdtünk!
Többször találkoztunk akkor esetleg megsimogat, meg puszil megcsókol!
Volt hogy kerültem szánt szándékkal mert bele fáradtam ebbe hogy tudom válni soha sem fog, legalábbis míg teljesen bele nem fárad abba hogy a felesége nem törődik vele úgy mint egy férfival!
Tényleg érdekel egy férfi véleménye is?
Ha látom rajtad, hogy kapható lennél erre-arra, a csillagokat is lehazudnám az égről, csak hogy 2-3x megb****alak.
A jelek szerint főhősünk Nálad célt ért. Pacsi neki.
" Beleszerettem egy nős férfiba akit a felesége elhanyagol de a lánya miatt nem akar válni! Mit tegyek?"
1. Ezzel a lendülettel ki i szeretsz belőle vagy legalább úgy teszel, mint aki kiszeretett belőle.
2. Tovább kínzod magad és csak évek múlva veszed észre, hogy olyan vonat után futsz, ami nem vesz fel!
"Többször találkoztunk akkor esetleg megsimogat, meg puszil megcsókol! "
Akkor esetleg... ez aztán a jó kapcsolat.Akkor esetleg...amúgy inkább csak le szoktam pippantani XD
Olcso ertektelen AZ a no aki nos pasinak dol be.
Ha ennyivel beered nezz tukorbe...
Tobb ezer szabad pasi van keress okossan
Hogy mit tegyél?
tetováltasd a homlokodra hogy "HISZÉKENY"
Szerintem a legutolsó kifogás az lesz, hogy megvárja az unokája esküvőjét és utána válik.
Ha tényleg téged szeretne, akkor nem bújna minden este a felesége mellé az ágyba.
Attól még, hogy valaki élvezi a nyaralást, még szeret otthon lenni.
Téged most talonban tart, néha megsimiz aztán megdug, utána meg megy szépen haza.
Most őszintén! Jó neked a spermaputtony szerep? Mert az vagy.
Most őszintén, ha vagy is olyan ostoba és hiszékeny, hogy ennek az ezer éves szövegnek bedőlsz és hiszed, hogy a felesége elhanyagolja szerinted nem az lenne az emberi reakció, hogy megbeszéli vele? Vagy szerinted teljesen rendben van, hogy inkább szeretőt tart?
Innen mondjuk ostoba libának tűnsz akit átvágtak a palánkon, de ha valami kozmikus véletlen folytán a story igaz lenne akkor a megcsalás a megoldás, látszatházassággal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!