Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik, hogy...

Szerintetek létezik, hogy Európa közepén a XXI. században egy fiatal házaspár magázza egymást?

Figyelt kérdés
Mi ezt csak hallottuk egy párról. Nem tudjuk elhinni. Viszont kipróbáltunk egy éjszakát magázódva. Mindig kibuggyan a nevetés belőlünk ha eszünkbe jut. Meg fogjuk ismételni. Nektek mi a véleményetek?

2015. ápr. 10. 17:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Én a kutyámat is magázom.

Üljön le!

Ne szarjon a padlóra.

Csak a fára hugyozzon, krumpliszsára ne!

2015. ápr. 10. 19:05
 12/20 anonim ***** válasza:
71%

Dédnagymamától hallottam, hogy az ő korában bizony nem volt ritka az ilyen. De ezekben a családokban a férfi az asztalnál étkezett a nő meg egy kis sámlin a falmellet, lesve ura szavát.

A nők pedig ilyenekkel dicsekedtek egymás között, hogy én már harminc éve vagyok férjnél, de még nem látott az uram meztelenül.

2015. ápr. 10. 19:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
szerepjátéknak jó:)
2015. ápr. 10. 19:24
 14/20 anonim ***** válasza:
31%

De miért meglepő ez? Sokan magázódnak még ma is. Én is magázom a nagyszüleimet, nagynénéimet, nagybátyáimat, anyósomat pedig már 40 éves vagyok. Van egy barátnőm ő is magázza a szüleit, rokonait, férjét. Ez szoktuk meg.

Ez olyan mint amikor kiakadnak a fiatalok, hogy sok fiatal vallásos.. Én nem vagyok az, még a miatyánkot sem tudom kívülről, mégsem tartom viccesnek vagy furácsnak ha fiatalon vallásosak vagy magázódnak.

2015. ápr. 10. 19:28
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért 40 évesen már nem szokatlan tegezni a kb. 70 év körüli anyóst. Ez rendjén is van. Belegondolva én is szoktam egy-egy szót magázódva mondani pl. hölgyem, tessék csak, aztán -menjél már mert sietek. :D -poénból ex osztálytársnak. De amúgy nem.
2015. ápr. 10. 19:35
 16/20 anonim válasza:
85%

János megkérhetem kendet, hogy helyezze feljebb, mert így nem sok sz.t érzek?

Igen Sarolta, de csak ha ön utána torkig lesz velem:-)))

Ezt mi is kipróbáljuk.

2015. ápr. 10. 19:36
 17/20 anonim ***** válasza:
35%
Én a gyerekemet is szoktam magázni, és ... Úr-nak szólítani. Nincs ezen semmi.
2015. ápr. 10. 20:46
 18/20 anonim ***** válasza:
86%
Èn külföldön èlek ès itt rengetegszer tapasztaltam, hogy a holland anyanyelvü kollègák magázzák egymást ès a házastársukat is. Ha angolra vagy franciára vált már pl nem magáz. Ez nagyon èrdekes szerintem.
2015. ápr. 10. 21:38
 19/20 anonim ***** válasza:

Én bírnám...

-Idenyújtaná a sót, Tekla kedves?

-Parancsoljon, egyetlen Ervinem.

2018. nov. 2. 20:29
 20/20 anonim ***** válasza:
12: Nemcsak földművesekből és proletárokból állt a magyar társadalom.
2018. nov. 2. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!