Szerintetek létezik, hogy Európa közepén a XXI. században egy fiatal házaspár magázza egymást?
Én a kutyámat is magázom.
Üljön le!
Ne szarjon a padlóra.
Csak a fára hugyozzon, krumpliszsára ne!
Dédnagymamától hallottam, hogy az ő korában bizony nem volt ritka az ilyen. De ezekben a családokban a férfi az asztalnál étkezett a nő meg egy kis sámlin a falmellet, lesve ura szavát.
A nők pedig ilyenekkel dicsekedtek egymás között, hogy én már harminc éve vagyok férjnél, de még nem látott az uram meztelenül.
De miért meglepő ez? Sokan magázódnak még ma is. Én is magázom a nagyszüleimet, nagynénéimet, nagybátyáimat, anyósomat pedig már 40 éves vagyok. Van egy barátnőm ő is magázza a szüleit, rokonait, férjét. Ez szoktuk meg.
Ez olyan mint amikor kiakadnak a fiatalok, hogy sok fiatal vallásos.. Én nem vagyok az, még a miatyánkot sem tudom kívülről, mégsem tartom viccesnek vagy furácsnak ha fiatalon vallásosak vagy magázódnak.
János megkérhetem kendet, hogy helyezze feljebb, mert így nem sok sz.t érzek?
Igen Sarolta, de csak ha ön utána torkig lesz velem:-)))
Ezt mi is kipróbáljuk.
Én bírnám...
-Idenyújtaná a sót, Tekla kedves?
-Parancsoljon, egyetlen Ervinem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!