Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2honapot voltam egyutt egy...

2honapot voltam egyutt egy férfival, akit 3dv utáni szenvedés után is szeretek,3ev után ket csodás napot adott nekem. Gyereke es élettársa van. Vajon ha felnő a kisgyerek egyutt leszünk?

Figyelt kérdés
Szeret,de az asszonyt nem hagyhatja el komoly okok miatt!lathato,hogy szenved,az asszony is megmondja,viszont nem engedik el egymást!

#Fercsim
2015. ápr. 9. 23:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szeretnem,ha leírnád miert gondolod h mi mar nem leszünk egyutt!En tudom h neki nagyon nehez es szenved miattam,a no is nagyon fel mi lesz meg velunk!!!
2015. ápr. 9. 23:25
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
En nem hiszek a sorsban, de itt 3 ev alatt meg en is azt mondanam, ha lenne dolgotok egymassal, mar ugy alakitotta volna az elet, hogy 1utt legyetek. Ha szeretne, ott hagyna barmit es nem kifogasok moge bujva hitegetne. Te meg 3 evet pazaroltal az eletebol ara, hogy fellegvarakat epits, mikozben foglalkozhattal volna magaddal, a sajat eleteddel/fejlodesddel. Nem mellesleg egy ramenos, ragaszkodo eszet vesztett no nem igazan vonzo...
2015. ápr. 9. 23:32
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy annyira de annyira standard pasi duma hogy el sem tudod kepzelni.

- majd ha a gyerek oviba megy elvalok

- majd ha a gyerek iskolaba megy elvalok

- majd ha a gyerek egyetemre megy elvalok

es igy tovabb. Aztan soha nem valik el, te meg megmaradsz szeretonek. Es mindig vannak komoly, eletbevago okok.

Egyet jegyezz meg: aki el akar valni, az elvalik. Pont.

Lepj tovabb, keress egy szabad fickot.

2015. ápr. 9. 23:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem kétesélyes a történeted.

1. A pasinak nagyon kényelmes, hogy veled elvan, a feleség meg mos, főz, takarít rá, és nem is szeretne ezen változtatni. 3 éve hülyít, te meg hagyod magad.

2. Lehet, hogy nem jó élete van a feleségével, de a gyerekek miatt biztosan nem fogja elhagyni kb. a következő 20 éveben, különben már megtette volna az elmúlt 3 évben. Szóval ha türelmes vagy, várj rá. De ebben az esetben sem gondolom, hogy szeret, mert akkor már lépett volna. Vagy téged választ, vagy elenged.

2015. ápr. 10. 09:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Vajon, ha felnő a kisgyerek, együtt leszünk?"

Édesem! Inkább neked kéne felnőnöd...

Tudod, ha el akarod b..zni az életedet, csináld! Nekem mindegy! De egy pasi nem annyira bonyolult, mint azt te gondolod! Ha veled akar lenni, akkor veled van, ha pedig nem veled akar lenni, akkor nem veled van!

Ez a pasi játszani akar, ennyi! Te meg még bele is mennél ebbe??

2015. ápr. 10. 09:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az előző mondja jól: a férfiak nem annyira bonyolultak. Ha tényleg veled akarna lenni, már veled lenne, és nem menne semmiféle cécó ezen. Tudod, hány ilyet láttam már? Az egyik barátnőm másfél évet várt arra, hogy a pasi otthagyja az asszonyt. Ez meg is történt. És tudod, mi lett? Hogy a pasas közölte barátnőmmel, hogy neki most időre van szüksége, hogy rendezze az érzéseit. Az ilyenekre várakozni a világ legnagyobb ostobasága.
2015. ápr. 10. 09:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a történetben te a pótkerék vagy, és az is maradsz.

Nem fejteném ki, mert valószínüleg rajtad egy nagy rózsaszín szemüveg van, ami előtt egy tökéletes férfi képe lebeg, aki egy gaz, álnok nő szorításában szenved.

Szegény férfi.... A gyereke és annak anyja fogva tartja, néha elmenekül kezelgetni egy másik nőt, aztán visszacipeli a családja, es így megy, amíg meg nem öregszel

2015. ápr. 10. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!