Nem akarok gyereket a férjemtől! Mit tegyek?
Pedig szerintem jobban tennéd, ha elmondanád neki, hogy amíg le nem áll a piával, addig neki nem szülsz, mert nem akarsz egy alkoholista apát.
Még csak 23 éves, de már heti 3-4-szer iszik... Szerinted fog ettől jobb irányba változni? Biztos, hogy egy ilyen férfi mellett akarsz élni?
Szerintem okosan teszed, hogy nem akarsz így gyereket szülni. Viszont, ha nem vigyázol, akkor előbb vagy utóbb be fogod adni a derekadat. Biztos, hogy ezt akarod?
nyilván nem fog leállni a piával, vagy ha egy ideig le is áll, újra fogja kezdeni, miután becsalt a csőbe.
sajnos nem a megfelelő emberhez mentél férjhez, viszont a jó hír, hogy holnap már munkanap van, így beadhatod a válókeresetet.
Van onnan visszaút, én már csak tudom! Azért olyan részeg nem voltam, főleg nem rendszeresen, de majdnem mindig volt valamennyi pia bennem.
Éppen a gyerekek miatt álltam le, nem lehet úgy se szülői értekezletre menni, se kirándulni vinni, meg a picit se fürdetni, pelenkázni.
Szóval mond meg szép világosan, hogy így nem!
Lehet, hogy régebben is ennyit ivott - de akkor nem volt gyereke.
A kisgyerekhez (nagyhoz se) való egy piás apa, elhagyhat, de olyan ostoba nőt nemigen talál, aki így bevállalna egy gyereket - ha meg talál, hát attól ne akarjon gyereket.
Ha eldönti, mit is akar, akkor visszatérhet a normális emberek világába, ha nem akkor meg lépj te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!