Szerintetek is "gusztustalan " lenne?
#4 olvasd el a kérdést mégegyszer, és vedd észre, hogy fel sem jár a közös lakásba.
Amúgy meg nem gusztustalan válás után másik partnerrel lenni, nem vagy köteles szinglinek maradni egy lakás miatt.
Nem értem ezt a sok buta beszólást.
Elváltak. Onnantól kezdve szabad nő.
Ja a volt férjének nem tetszik, el is költözhet, vagy megbeszélhetnék a szétköltözést.
"A volt férjed fog vigyázni a gyerekre míg te "jól érzed magad"?
A volt férj az APJA a gyereknek! Ennyi idiótát!
A barátnőd szerintem irigy rád, neki rossz a házassága, de nem mer lépni, te léptél, és úgy néz ki, lesz egy új, jó kapcsolatod, miközben az exeddel is békésen tudtátok rendezni az ügyet.
Az, hogy egy lakásban laktok, gondolom, nem jelenti azt, hogy nemi életet éltek a volt férjeddel. Szerencsétlen dolog, hogy a lakáskérdést még nem sikerült megoldani, de nem jelenti azt, hogy neked apácaéletet kell élned. Az új kapcsolat nem megy fel hozzád, a gyerek sem látta, nem tudom, miért kéne, hogy bántson bárkit is az, hogy egy évnyi egyedüllét után összejöttél valakivel.
Szóval: a barátnőddel és az itt válaszolók többségével ellentétben semmi kivetnivalót nem látok ebben. Légy rajta, hogy a lakásügy megoldódjon, és ne hagyd magad megkeseredett, irigy emberektől befolyásolni.
Nézd, együtt élni valakivel, és együtt lakni valakivel, két különböző dolog. Mivel se neked, sem az exednek nincs hová mennie gondolom és még nem tudtátok eladni a közös lakást, de egyébként már nem vagytok együtt, gondolom ha otthon is van az exed, külön szobában vagytok, akkor ahhoz mégis mi köze van bárkinek? Nem vagytok együtt. Nyilván ha az exednek lenne valakije, akkor megbeszélés alapon ő is akár oda is vihetné az új barátnőt, mint ahogyan te is.
Sajnos nem jó ez így, mert nyilván jó lenne teljesen külön, nem csak érzelmileg, hanem lakás szempontjából is, de ez nálatok nem adott.
De nyilván előbb-utóbb megoldódik ez is.
Miért, attól, ha te albérletbe mennél, vagy az exed, akkor lehet, hogy erkölcsileg jobban állna a dolog, de anyagilag lenne értelme? Nem hiszem.
Nem kötődsz már érzelmileg az exedhez, lezártátok azt a kapcsolatot, jogod van új életet kezdeni, mint ahogyan neki is, de nyilván azt szem előtt tartva, hogy a lakás, amiben élsz, az félig az exedé, illetve van egy közös gyereketek, akit szintén szem előtt kell tartani. De ha ezt ti kulturáltan és normálisan megoldjátok úgy, hogy mindenkinek jó, akkor nincs ezzel semmi gond.
"akkor lehet, hogy erkölcsileg jobban állna a dolog"
Ezt arra értettem, hogy a barátnőd szemében jobban állna a dolog, mert így sem művelsz semmi erkölcstelenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!