Anyám elvett tőlem 10 ezer forintot, visszakértem tőle és csak ezt válaszolta: "majd visszakapod" mit tegyek?
Ki a jóbüdös k*** isten tartana el egy gyereket, ha nem a szülei?
És ha 20ezerért vesz cipőt? Kössük fel, lincseljük meg gyorsan! Ettől még igenis a szülőnek vissza kéne adnia a pénzt. Nem mert így illik. Ha nem adja vissza, az lopás, mindegy, kinek a kije, és kész.
Kérdező! Várj türelemmel, anyukád gondolom visszaadja majd a pénzed. Ha nem akarja, rágd a fülét. Ha meg annyira sz**r az anyagi helyzetetetk, akkor valóban vegyél most egy olcsóbb cipőt, és a pénzt később kérd.
És e foglalkozz a sok lekorlátolt idiót*val. Ide jönnek csak kiélni a frusztrációt, mert otthon k*ss van nekik.:)
Hűha, itt mindenkinek olyan jól megy, hogy természetes, ha a gyerek 20 ezer ft-os cipőt akar venni? azta, tényleg jólét van...
Hát sajnos van, hogy hó vége felé én is a gyerektől veszek el pénzt, igaz, fizetéskor visszateszem...pedig 23 éve tisztességgel dolgozom, de nem telik a gyereknek, meg nekem sem 20 ezres cipőre. És a gyerek sem szíd, hogy miért tőle kérek!
#16-os:
Írta a kérdező, hogy spórol rá, nyilván több hónap alatt tette össze. Egyébként is, miétr turkálsz te más tárcájában? Ha telik rá neki, vegye meg. Per pillanat nekem sem telne, de nem irigykedem másra, mert neki igen.
Egyébként, talán azért vesz ilyen cipőt, mert azért általában ezek a cipők nem fél évig bírják, mint az 5ezres kínaiak. Ha meg baj van vele, megjavíttatja, kicseréli. Inkább vegyen egyszer minőséget, mint 6 havonta egy sz*rt
De talán az anyja azért kérte el tőle, mert megélhetési gondjai vannak...hiába mondja a gyerek, hogy nincs, ő ebbe nem lát bele, a legtöbb gyerek azt hiszi, a pénz fán terem, csak úgy leszedjük!
16-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!