Megcsaltam a feleségem, megbántam, hogyan viselkedjek, hogy megbocsásson?
Kb fél éve belebonyolódtam egy hölgybe.Sajnos hittem a szavainak,mézes mázos hazugságoknak.Otthon igen,voltak gondok,azt hittem szeretem,és ő is,és azt hittem a röpke órácskák gondok nélkül jól estek.
Igen voltak otthon gondok.De azóta rájöttem,hogy a feleségemet jobban kellett volna tisztelnem,és becsülnöm.Egy gyönyörű kislányt szűlt nekem.Akivel még a szülés sem volt könnyű.Ő az aki mindig mellettem állt mindenben.Ellátta a háztartást,a gyerekünket,szaladgált,bevásárolt,intézkedett.Toppon kellett lennie reggeltől estig...Azóta százszor belegondoltam,hogy neki sem volt könnyű.Amit egy nő otthon véghez visz,le a kalappal.Főleg gyerek mellett!És emellett még fordításokat is vállalt fusimunkakként.Sokszor elaludt,mert fáradt volt,és valóban elhanyagolt.De ahelyett hogy szóltam volna neki,hogy ez nekem így nem jó,bedőltem egy nő szavainak,aki ráadásul csak a saját egójának hízelgett azzal,hogy egy családos embert sikerült elbolondítania.Azóta kinyílt a szemem,és szeretnék hazamenni.Most a szüleimnél lakom.Őszintén megbántam,és őszintén sajnálom,hogy össze törtem.Pedig ő mindig szerett!
Hogyan kezdjek hozzá,mit mondjak neki?Mert Ő teljesen elzárkózott eddig a béküléstől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!