Megcsaltam a feleségem, megbántam, hogyan viselkedjek, hogy megbocsásson?
Kb fél éve belebonyolódtam egy hölgybe.Sajnos hittem a szavainak,mézes mázos hazugságoknak.Otthon igen,voltak gondok,azt hittem szeretem,és ő is,és azt hittem a röpke órácskák gondok nélkül jól estek.
Igen voltak otthon gondok.De azóta rájöttem,hogy a feleségemet jobban kellett volna tisztelnem,és becsülnöm.Egy gyönyörű kislányt szűlt nekem.Akivel még a szülés sem volt könnyű.Ő az aki mindig mellettem állt mindenben.Ellátta a háztartást,a gyerekünket,szaladgált,bevásárolt,intézkedett.Toppon kellett lennie reggeltől estig...Azóta százszor belegondoltam,hogy neki sem volt könnyű.Amit egy nő otthon véghez visz,le a kalappal.Főleg gyerek mellett!És emellett még fordításokat is vállalt fusimunkakként.Sokszor elaludt,mert fáradt volt,és valóban elhanyagolt.De ahelyett hogy szóltam volna neki,hogy ez nekem így nem jó,bedőltem egy nő szavainak,aki ráadásul csak a saját egójának hízelgett azzal,hogy egy családos embert sikerült elbolondítania.Azóta kinyílt a szemem,és szeretnék hazamenni.Most a szüleimnél lakom.Őszintén megbántam,és őszintén sajnálom,hogy össze törtem.Pedig ő mindig szerett!
Hogyan kezdjek hozzá,mit mondjak neki?Mert Ő teljesen elzárkózott eddig a béküléstől!
20-as!
Az is regen rossz, mikor itt a kerdezonk beszol, hogy a felesege egy gyonyoru kislanyt szult neki. B@ssza meg, de be nem segitett az ellatasaba, a no rohangalt, aztan meg a pasi azt irja, jo kifogaskent, hogy el volt hanyagolva. Jaj szegeny, vallja mar be, az uj p@nci kellett.
Nagyon nagy fájdalmat okoztál annak aki bízott benned. A helyzeted nem könnyű, mert ezt elfelejteni nem lehet. Egy ilyen csalódás után te sem adnál bizalmat a másik félnek.
Amit tehetsz: Ne nyomulj és ne erőltesd magadat rájuk! Az ellenszenvet szül.
A gyerek felé maximálisan legyél tökéletes apa. Most itt vannak a jó idők. Ha láthatásra viszed a kicsit csinálj neki csodálatos élményeket. Ha a párod egy kicsit nyitottabb feléd lehet olyan láthatásokat csinálni ahol családostul menten kirándulni. Ha látja a gyereketek szemében a ragyogást és az igényt a közelségedre akkor talán könnyebben enyhül. Talán...
Elmondhatod neki hogy ez volt életed legnagyobb hibája és most már értékelsz mindent amit értetek tett ő, de ne nyomulj, mert neki még idő kell . Ha fél éve történt mindez akkor számára még nagyon nagy a seb.
Hát...most már késő bánat. Előbb kellett volna észbe kapnod.
Nekem bármit mondhatnál...hidegen hagynál.
Hogy derült ki? Lebuktál vagy elmondtad?
És szerintem te most csak azért akarsz visszamenni a feleségedhez, mert a másik nő lepattintott...nem igaz?
Így jártál...
Itt az alapvető probléma azzal van, hogy te nem az 1. alkalomnál bántad meg. Nem ott tudatosult benned, hogy "úristen, mit tettem?!". Nem akarok papolni, elegen megtették előttem.
Az abszolút megbánás, az abszolút prioritás kérdés rendezése magadban talán némiképp segíthet, de hogy virág meg csoki meg ilyen butaságok... ugyan. Rengeteg ideig, kitartóan, végig mellette kell állnod, hogy legalább ember lehess az ő és a gyereketek szemében. Aztán reménykedsz, hogy elég lesz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!