Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legrosszabb dolog/döntés az...

Legrosszabb dolog/döntés az életedben? Min változtatnál?

Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 20:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
Az, hogy egy igazából arra nem érdemes sráccal találkoztam és iszogattam egy este ahelyett, hogy a nagymamámmal lettem volna, mikor haldoklott. Ha tudtam volna, akkor mentem volna hozzá, de így másnap reggelre már nem volt úgy, hogy el tudjak köszönni tőle. Igazából nem tehettem róla, hogy így történt, de mikor eszembe jut a nagyi, akkor mindig erre gondolok, hogy az utolsó óráiban/napjaiban többet lehettem volna vele.
2015. márc. 24. 23:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Páromnak megbocsájtottam egy megcsalást.Egy hónapig viszonya volt egy 19éves lánnyal.

Azóta sem bizom benne,nem hiszem el egy szavát se,pedig már két év eltelt és tényleg minden rendben lenne.De ha nincs bizalom,megette a fene az egészet!

2015. márc. 25. 04:59
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem koltoznek el apaval a mostohaanyamekhoz.
2015. márc. 25. 06:33
 14/21 anonim ***** válasza:
29%
12-es, ha ilyen hulye vagy, meg is erdemled. Dobd ki es le van a gond. Ja, a kapcsolatfuggoseg szr dolog am, de akkor ne sipakolj, mert a tied NEM problema csak hiszti.
2015. márc. 25. 06:34
 15/21 anonim ***** válasza:
33%
Az egyes vagyok. mi bajotok, miért vagyok zérón? :D
2015. márc. 25. 06:43
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szakközép helyett gimnáziumba jártam volna. Azt nagyon bánom.
2015. márc. 25. 09:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

17 éves koromban odaköltöztem mostohaapámhoz. 7 évet laktam ott, borzasztó volt. Örülök, hogy sikerült kilépnem, de hamarabb kellett volna.

N 26

2015. márc. 25. 10:49
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Halasztanom kellett volna egy félévet az egyetemen, hogy többet lehessek Édesanya mellett, mikor kiderült, hogy rákos... Sokkal több időnk lehetett volna még együtt a halála előtt, ha nem ragaszkodom annyira az egyetemhez is... most van egy diplomám, de már nincs Édesanyám, pedig annyival több emlékem lehetne most Róla, annyival több közös élményünk lehetett volna, ha akkor több időt töltök Vele. Helyette most van egy darab papírom...

Ezt az egyet nagyon bánom.

24/L

2015. márc. 25. 11:48
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a mamám kórházba került a halála előtti délutánon voltunk még nála a kórházban, de a halála mindenkit váratlanul ért, mert egy csip-csup dolog miatt került be, amiből aztán trombózis lett a vége sajnos..ha ezt akkor tudom, akkor nem sietek el olyan hamar tőle, és nem csak 10-15 percet lettem volna bent nála. Az egyik papám pedig tavaly októberben halt meg, évek óta betegeskedett már, de több mint 10 éve nem tarottuk vele a kapcsolatot egy elmérgesedett családi vita miatt. (Konkrétan úgy nyilatkozott mindenkinek, hogy nincsen lány unokája, és az utcán sem ismert már meg évek múlva.) Amikor legutóbb kórházba került, tudtuk, hogy valószínűleg már nem fog onnan kijönni..sokat agyaltam, hogy bemenjek-e utoljára hozzá, de nem tettem végül. Utólag bánom, talán egy fél órára bemehettem volna hozzá megbeszélni a dolgokat, vagy csak úgy, ott lenni egy kicsit.
2015. márc. 25. 13:15
 20/21 anonim ***** válasza:
lehet 9-es donor lett volna
2015. márc. 25. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!