Nemtom, én inkább macskának adnám, mintsem egy babának.
2010. febr. 16. 20:26
13/38 anonim válasza:
Sztem szép név a Kiara. Mindig az énekes jut eszembe
2010. febr. 16. 20:27
14/38 anonim válasza:
Kiara az Oroszlánkirály 2- ben volt (Simba lányának a neve). Szép név, de nekem szokatlan. Én nem adnám a gyerekemnek.
2010. febr. 16. 20:29
15/38 anonim válasza:
De a Klára se magyar név. A latinból jön, azt jelenti, hogy "tiszta". Ha ecte magyar nevet akarsz, akkor jó pl. a Tünde, azt Vörösmarty találta ki.
Egyébként értem mire gondoltok, én is falra mászok a Kalányos Vanessa Jenniferektől. De magában a név nem sokat befolyásol. Nekem se ősi magyar keresztnevem van, mégis magyar tudatú lettem, és tetszik is, aminek elneveztek.
2010. febr. 16. 20:30
16/38 anonim válasza:
Szep de tenyleg szokatlan. Van ismerosom, akinek a lanya Kiara, furcsa, de meg lehet szokni.
2010. febr. 16. 20:30
17/38 anonim válasza:
100 meg 100 szebbnél szebb magyar nevek vannak ettől.
Meg egyébként nekem az jut eszembe róla először hogy "Ki á' lá"(ki az, la?)
Illetve a mónika showos vámpír vs. pitbull zenésített változata "Ki á lá? Pitbull kutyá! Ki á lá? Pitbull kutya...Így csinának e more":D
2010. febr. 16. 20:32
18/38 anonim válasza:
azt hogy cigány
2010. febr. 16. 20:36
19/38 anonim válasza:
Nekem egyből egy manga/anime szereplő jut eszembe, bár nem mozgok nagyon otthonosan a témában.
Hogy cigányos-e? Nem tudom.
2010. febr. 16. 20:45
20/38 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik,de a kutyámat is Kiarának hívják,így én már sajnos nem adhatom a gyerekemnek. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!