Mit gondoltok a Kiara névröl?
Figyelt kérdés
esetleg a Kira? hogyan lehet becézni?2010. febr. 16. 20:02
1/38 anonim válasza:
Kiara nekem tetszik, ha van ilyen, a Kira nem, becézni meg nem kell :)
2/38 anonim válasza:
Szerintem szép,ahogy van, és én nem is becézgetném,talán Kiri,Kia..
4/38 anonim válasza:
A Kira sokkal menőbb:D
Tök jó lenne, ha engem is így hívkának>.< Aki beszólna, azt beírnám a halállistámba muhaha>.<
Becézése: Yagami Light^^
5/38 anonim válasza:
Kíra tényleg szép.
Kiaráról pedig egy animácios soorzatból, az Inuyasha-ból a repülő macska jut eszembe XD :S
6/38 anonim válasza:
A Kiara szép, a Kira az annyira nem. Utóbbit ma már a "király" rövidítésére is használják a szlengben.
8/38 anonim válasza:
ma 20:15
A cicia nem Kiara, hanem Kirara.
9/38 anonim válasza:
Szerintem nagyon idegen hangzása van a Kiarának, a Kiráról meg a barátnőm kutyája jut eszembe. :S
10/38 anonim válasza:
Az emberek manapság hogy képesek ilyen hülye neveket adni a kölykeiknek? Ha a Kiara olaszul klára, sokkal több értelme lenne valakit klárának elnevezni helyette. lehet hogy ez most divat, de ha külföldi neveket adunk a gyerekeinkek azzal tulajdonképpen gyermekeink nemzettudata forog kockán.
A kérdés írója nem tudom miért kérdezi ezt, a fenti sorokat csak általános példaként hoztam fel és csak a véleményemet fejtettem ki a külföldi nevekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!