A felesegem sportol, es mar nincs semmi melle, jobb a szilikon, vagy termeszetesebb, ha nincs semmi ott csak izom?
Kérdés,hogy mit és milyen szinten sportol.
Én inkább szilikon párti vagyok.
Látszik melyik válaszoló nő :D
Ma már tudnak normális szilikont csinálni, nem kell túlzásba esni mint pár léggömb p.csa, én kifejezetten szeretem a formás kerek melleket, nem ragaszkodom hozzá ha megtaláltam a megfelelő társat, de tény, hogy nem a kis mellű hölgyeket szólítanám le...kinek mi jön be, vagy tetszik a nőknek vagy nem a férfiaknak olyan a mell, mint a nőknek a cipő, azt "veszik le a polcról" amelyik tetszik ;)
ha csak ez a két opció van,akkor a kis mell maradna.
de van 3. lehetőség a macrolane feltöltés.
az sokkal természetesebb hatást kelt,csak évente ismételni kell a töltést,mert felszívódik.
Azért operációnak, szikének, gyógyulásnak, fájdalmaknak stb, kitetetni egy emberi lényt, mert a sport miatt kicsi lett a melle makkegészségesen .... mindenkinek csak gratulálni tudok.
S őszintén bízom egy olyan kor eljövetelében, ahol minden, nem tökéletes BMI-vel rendelkező magyar férfit, s azt is, aki nem szőrteleníti rendszeresen a mellkasát.lábát, fájdalmas operációnak akarja majd kiteteni a köztrend!
Szánalmas.
Így természetes. Sok mozgás kevesebb zsírszövet.
Ha sportoló ki tud hagyni annyit amennyi a műtéti lábadozás? Izom alá neki berakható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!