Mit tegyek ha még nem akarom hogy bemutasson a szüleinek?
Rövid ideje ismerkedek egy férfival, jól megértjük egymást.
Viszont nekem még ahhoz idő kell hogy a szüleinek bemutasson!
Szombaton elhívott magukhoz, igent is mondtam.
Mondta hogy a szülei már várnak engem.
Édesapját ismerem, be szokott járni ahová dolgozom, édesanyját nem ismerem, ő egyébként nem lát (vak)
Nem akarok velük valamiért találkozni.
Már az is zavar hogy beszélt nekik rólam.
Úgy érzem hogy kapkod.
Szeretnék menni hozzá, viszont a szüleivel lakik.
Mit mondhatnék?? Vagy essek túl rajta?
Ha nem akarsz velük találkozni, és ezt gyorsnak tartod, akkor mi a fenéért mondtál igent? Már akkor kellett volna mondanod, hogy még nem.
Ha már elfogadtad a meghívást, illik elmenni.
Most már semmit. Elfogadtad a meghívást és várnak, most már illik elmenni.
Ha netán legközelebb ilyen helyzetbe kerülsz, akkor egyszerűen utasítsd vissza a meghívást.
Akkor ne menj! Mondd el, hogy korainak érzed és kész.
Egy kapcsolatban semmin nem kell "túlesni", ne hagyd, hogy beléd beszéljék.
Szerintem az a bajod, hogy az anyja vak, és félsz a szituációtól.
Hiszen az apját ismered, így 100%, hogy az a "valami" az anyuka sérültségéből ered.
Nem kell betojni, ugyanolyan ember, mint te, lehet vele társalogni, nevetni, viccelődni, stb.
Nekem is volt az egyetemen vak ismerősöm, sőt, az utcánkban süket-néma is, és tök jól elvoltunk. A vak lánnyal csomót beszélgettem (mindenről, azt is megengedte, hogy megsimogassam a kutyáját > ezt nem szokták, nem szabad), a süket-némával meg ezerrel mutogattunk... tiszta Activity volt, de mókás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!