Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves házasok, illetve...

Kedves házasok, illetve családot alapítani készülők! Ebben a világban mennyi gyermeket akartok/tudtok/mertek beütemezni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 15:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

1-et akarok,remélem tudok is,több nem kell

párom egyke,én 14 éves koromig egyke voltam,akkor született a kisöcsém

2 gyereket maximum hasonlo korkülönbséggel (14 év) tudok elképzelni,ami köztem és öcsém között van

de 30 éves korom előtt gyereket nem akarok,max ha becsuzik,de minden változhat,pár éve még azt mondtam,sosem kell gyerek...

22/L

2010. febr. 16. 16:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy,és majd idövel szeretnénk még 1et.ö most másfél éves.de nem most,majd ha kb 5-6éves lessz,akkor meglátjuk mijen lessz az anyagi helyzetünk,és ha olyan lessz akkor jöhet.ha nem akkor egyke marad.

(Zsoka)

2010. febr. 16. 16:39
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Mi 3-4-et szeretnénk, csak jönnének már.
2010. febr. 16. 18:01
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
Mi kettőt tervezünk. Nekem apukám mindig azt mondta, hogy csak annyit gyereket vállaljak, amennyit még egyedül is normálisan fel tudok nevelni. Ha Isten ne adja bármi történne a férjemmel, vagy elválnánk. Én úgy érzem,hogy kettőt egyedül is fel tudnék nevelni. Nekik talán mindent meg tudnék adni. Nem akarok 5 gyereket, hogy azután szűkölködniük kelljen, meg mindenről lemondani.
2010. febr. 16. 20:16
 15/17 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Szívem szerint három gyerekem lenne legalább. Halgatok a józan eszemre, így ketten lesznek majd.

2010. febr. 16. 21:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnenk 3

Felnevelni tudunk 3

Bevallani tudunk 3

anyagilag megengedni tudunk 3-4

Mar van egy picurink aki 6 honapos, szeretnek varni meg ket eves lesz mire ujra porbalkozunk, addigra szeretnenk megepiteni a ketszintes hazunkat, h legyen hely nekik.

2010. febr. 17. 02:24
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
1 lurkó is bőven elég. 1 szobás albira futja egyelőre... hova többet?
2010. febr. 17. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!