Kedves házasok, illetve családot alapítani készülők! Ebben a világban mennyi gyermeket akartok/tudtok/mertek beütemezni?
1-et akarok,remélem tudok is,több nem kell
párom egyke,én 14 éves koromig egyke voltam,akkor született a kisöcsém
2 gyereket maximum hasonlo korkülönbséggel (14 év) tudok elképzelni,ami köztem és öcsém között van
de 30 éves korom előtt gyereket nem akarok,max ha becsuzik,de minden változhat,pár éve még azt mondtam,sosem kell gyerek...
22/L
Nekem is van egy,és majd idövel szeretnénk még 1et.ö most másfél éves.de nem most,majd ha kb 5-6éves lessz,akkor meglátjuk mijen lessz az anyagi helyzetünk,és ha olyan lessz akkor jöhet.ha nem akkor egyke marad.
(Zsoka)
Szia!
Szívem szerint három gyerekem lenne legalább. Halgatok a józan eszemre, így ketten lesznek majd.
Szeretnenk 3
Felnevelni tudunk 3
Bevallani tudunk 3
anyagilag megengedni tudunk 3-4
Mar van egy picurink aki 6 honapos, szeretnek varni meg ket eves lesz mire ujra porbalkozunk, addigra szeretnenk megepiteni a ketszintes hazunkat, h legyen hely nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!