Szerintetek gáz ha a családi problémáinkat megoldjuk otthon és nem megyünk a Mónika showba?
Jó megközelítése van a 11:52-es kommentnek.
Ettől függetlenül semmi értelme elmenni, mert kb. 10-15 perc alatt nem lehet megoldani bármiféle problémát. Inkább tényleg otthon, egymásközt intézzétek el. <Azért is meggondolandó a szereplés, mert nem biztos, pozitívan honorálná a környezetetek>.
ÉN azt szoktam mondani, hogyha valakik nem tudják elintézni a problémáikat fehér asztal mellett, akkor Mónika sem fogja nekik megoldani. Olyan érdekesnek tartom, hogy egy olyan nő osztogat tanácsokat a házasság/kapcsolat megmentéséről, aki már vagy kétszer elvált.
Hogyan tud az ilyen tanácsot adni, hogyan adhat tanácsot, ha a saját problémáját sem tudta megoldani.
Kár, hogy ilyen tévéműsorokra vevő a magyar ember, mint Mónika,Balázs, Győzike, VV akármi és a többiek...
Szerintem a barátnődnek nincs igaza!
Szánalmas, mert felraktad magad [link]
-ra elég gáz vagy öcsém, és alap, hogy kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!