Mi lehet az, mit akar adni?
Figyelt kérdés
pénteken leszek 17éves, lány vagyok.
A barátom ma mondta el, hogy plusz melot vállalt a haverjaival, mert gyüjtött nekem ajándékra. És elárulta, hogy az 1 szép valami, és magyarázatot ad arra, hogy szeret.
2010. febr. 15. 21:19
11/20 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de ennek a kérdésnek se füle, se farka.... Mi itt honnan tudjuk a barátod mivel szándékozik meglepni?
Ha külön munkát vállalt bizonyára valami értékesebb. Te tudom van-e olyan komoly a kapcsolat, hogy eljegyzési gyűrű is lehetne...
13/20 anonim válasza:
Szerintem nem gyűrű.Fiatal még ahhoz,hogy ilyesmire gyűjtsön.És ha gyűrű is,akkor sem eljegyzési.Bár a pasik többsége egész életen át képtelen a házasságra,csak a normáknak akarnak megfelelni,de azért tartank pár szeretőt(tapasztalat)
15/20 A kérdező kommentje:
nem gyűrűt kaptam:)
Hanem egy szép egyszerű eredeti csavart mintás ezüst nyakláncot.:) Olyan szép:) Ugy örültem neki:)
2010. febr. 16. 18:37
16/20 anonim válasza:
Jó neked, hogy a te pasidnak van ízlése. Ne tudd meg én miket kaptam,legszivesebben eldugnám őket.
17/20 A kérdező kommentje:
:)
Miért miket kaptál? mesélj
2010. febr. 16. 19:56
18/20 anonim válasza:
Normális dolgokat kaptam, (óra,karkötő,fülbevaló,stb) csak ahogy kinéznek, na az a durva. Ilyen nagymama stílusúak.
19/20 anonim válasza:
Na akkor végre megtudtad,hogy mit kaptàl,ez is szép ajàndék,aztàn majd johet a gyuru is.Legyetek egymàssal szeretetben!
20/20 anonim válasza:
Húú,biztos nagyon szép:) Aranyos barátod van,hogy ilyet adott neked:) Énis szeretem az ilyen csavart ékszereket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!