Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az, mit akar adni?

Mi lehet az, mit akar adni?

Figyelt kérdés

pénteken leszek 17éves, lány vagyok.

A barátom ma mondta el, hogy plusz melot vállalt a haverjaival, mert gyüjtött nekem ajándékra. És elárulta, hogy az 1 szép valami, és magyarázatot ad arra, hogy szeret.

2010. febr. 15. 21:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj, de ennek a kérdésnek se füle, se farka.... Mi itt honnan tudjuk a barátod mivel szándékozik meglepni?

Ha külön munkát vállalt bizonyára valami értékesebb. Te tudom van-e olyan komoly a kapcsolat, hogy eljegyzési gyűrű is lehetne...

2010. febr. 16. 09:33
 12/20 anonim ***** válasza:
Bocs... te tudod.
2010. febr. 16. 09:34
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gyűrű.Fiatal még ahhoz,hogy ilyesmire gyűjtsön.És ha gyűrű is,akkor sem eljegyzési.Bár a pasik többsége egész életen át képtelen a házasságra,csak a normáknak akarnak megfelelni,de azért tartank pár szeretőt(tapasztalat)
2010. febr. 16. 16:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Na,mi volt? :) Mit adott? :)
2010. febr. 16. 16:24
 15/20 A kérdező kommentje:

nem gyűrűt kaptam:)

Hanem egy szép egyszerű eredeti csavart mintás ezüst nyakláncot.:) Olyan szép:) Ugy örültem neki:)

2010. febr. 16. 18:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Jó neked, hogy a te pasidnak van ízlése. Ne tudd meg én miket kaptam,legszivesebben eldugnám őket.
2010. febr. 16. 19:06
 17/20 A kérdező kommentje:

:)

Miért miket kaptál? mesélj

2010. febr. 16. 19:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Normális dolgokat kaptam, (óra,karkötő,fülbevaló,stb) csak ahogy kinéznek, na az a durva. Ilyen nagymama stílusúak.
2010. febr. 17. 14:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Na akkor végre megtudtad,hogy mit kaptàl,ez is szép ajàndék,aztàn majd johet a gyuru is.Legyetek egymàssal szeretetben!
2010. febr. 17. 18:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Húú,biztos nagyon szép:) Aranyos barátod van,hogy ilyet adott neked:) Énis szeretem az ilyen csavart ékszereket:)
2010. febr. 18. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!