Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Néha úgy érzem a páromnak...

Néha úgy érzem a páromnak csak a "szeretője" vagyok és nem tekínt rám mint társ, mint férfi. Honnan tudhatom, hogy igazán szeret e?

Figyelt kérdés

A szeretőt jelképessen írtam,nem véletlenül,nem a klasszikus értelemben.Sokszor olyan érzésem van,annak ellenére,hogy már 2 éve együtt élünk,mintha én csak valami potlék lennék neki,vagy nem is tudom.Mostanában nagyon visszautasító velem,nem figyel rám,nem akar velem beszélgetni,a szexben is visszautasító.Sokszor kioktat,néha jogosan,néha nem.Csak az a jó,amit ő mond,van hogy a falnak beszélek,a problémám süket fülekre talál,vagy azt mondja sokat beszélek,ne agyaljak annyit és minek annyit beszélni.Néha úgy érzem,hogy azért van velem mert nincs más,ló helyett szamár,ahogy szokták mondani.Ezeket a dolgokat már mondtam neki párszor,mert úgy éreztem beszélnem kell róla.Szóval nem tudom mi lehet,de mostanában,minden tekíntetben ellök magától.Már megkérdőjeleződött bennem,hogy szeret e igazán,vagy van valami más férfi,akivel szívesebben lenne.Én nem vagyok ez a bizonytalan fajta,alapvetően bizom az emberekbe,de szerintem azért az jel lehet,hogy ezeket a dolgokat érzem.Már probálkoztam mindennel,de nem nagyon hatásos.

Szerintetek mit tegyek hogy kiderítsem,hogy tényleg velem akar e lenni avagy,csak vár valamire?Lehet kicsit taktikáznom kellene,hogy kiderítsem mi a helyzet?Nem akarom,hogy átverjenek...

30/F

2015. márc. 6. 07:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Nézd, ezt lehet magyarázni, bogozgatni, agyalni.

A kapcsolat részéről kihűlt, ha még benne nem is tudatosodott. Szivathatod magad és őt is azzal, hogy még pár hónapig/évig te nyomorultul érzed magad, őt meg nyomasztod a "szeretsz, de tényleg szeretsz, de tutira?" nyaggatással. De őszintén: van értelme?

Ne legyen igazam, de szerintem itt még elvergődtök pár hónapig, aztán valamelyikőtök besokall és szétmentek.

2015. márc. 6. 09:22
 22/30 anonim ***** válasza:

Szerintem senki nem örülne annak, ha a pasija folyamatosan megkérdőjelezné, meg olyanokat kérdezne tőle, hogy "szeretsz-e még, nemcsak egy pótlék vagyok stb?"

Ezernyi oka lehet, hogy így viselkedik. Az is lehet a munkahelyén valami nem stimmel és fél bevallani, nagy rajta a stressz,munkatársak,főnökök,vagy nem keres elég pénzt és már nincs energiája téged pesztrálni.

Ha úgy érzed elnyom és lesz*r téged, akkor állj a sarkadra és mond meg neki, hogy felesleges így együtt lennetek,mert te se érzed jól magad ő mellette! Mondja el, hogy mi baja van.Bebeszélni tényleg ne akarj semmit, ne add a szájába a saját gondolataid.

Vagy veled van baja, vagy más területen van hiánya.(Gyerek,eljegyzés esetleg?!)

Simán kérdezd meg tőle, mi ez a változás? Lehet csak szimplán bunkó lett :D

2015. márc. 6. 10:40
 23/30 anonim ***** válasza:

".Akkor szeertkezünk ha éppen neki úgy van kedve,azt csináljuk amihez éppen neki kedve van és még sorolhatnám."

A legjobb úton haladsz ahhoz, hogy igazi "papucs" legyél.

Addigra viszont már találni fog egy "igazi, határozott férfit", aki majd őt ugráltatja.

2015. márc. 6. 10:51
 24/30 A kérdező kommentje:

Nem érzem magam papucsnak...

Akkor miért mondta egyszer azt,hogy csicskának érzi magát?

Akkor szokta egy nő ezt mondani,ha egy férfi nem papucs.Szóval akkor ez hogy is van?

2015. márc. 6. 11:03
 25/30 anonim ***** válasza:
Ne kombinálj.Kérdezd meg van-e értelme folytatni a kapcsolatot.
2015. márc. 6. 11:46
 26/30 A kérdező kommentje:
Már kérdeztem tőle!!Azt mondta,vagy is kérdezte hogy tudok ilyen hülyeséget kérdezni és mi a francért kombinálok ennyit!?Meg hogy nekem teljesen elment az eszem,ha azt gondolom,meg akar tőlem szabadulni...
2015. márc. 6. 11:55
 27/30 anonim ***** válasza:
Bocs, de kicsit olyan érzésem támadt, mintha te lennél a nő, ő meg a férfi ebben a kapcsolatban, mert amiket írsz, hát általában pont fordítva jellemző.
2015. márc. 6. 14:39
 28/30 anonim ***** válasza:

Hárít, leráz, mellébeszél.

Miért nem lehet opció az, hogy leültök értelmesen elbeszélgetni, kinek milyen tervei vannak a jövőre nézve? És persze, hogy együtt e? Házasság, gyerekek, vagy ki, mit szeretne?

De legelőször is tisztázni az érzéseket egymás felé őszintán, hiszen mindketten érzitek, hogy valami nem ok.

2015. márc. 6. 16:07
 29/30 anonim ***** válasza:
én is pont ilyen vagyok mint a barátnőd. nem tudom miért viselkedem így, pedig én szeretem a párom, vele akarok élni. szerintem pont ő fél attól hogy elveszít téged. inkább falakat emel, hogy ne fájjon annyira. ugyanakkor lehet hogy fél is elköteleződni. lassan lehet hogy gyereket is szeretne, de nem biztos benne hogy megfelelő vagy-e apának. lehet a saját belső bizonytalanságai miatt viselkedik így. szerintem azzal nincs gond, hogy ha jelzed neki, hogy ez neked nem tetszik, próbáljon meg elfogadóbb lenni veled, ne a hibákat keresse. én elhagytam előző párom sok év után, akit nagyon szerettem, mert nem tudtam kivergődni ebből a helyzetből, és jött egy új nagy fellángolás pár hónap és megint ugyanott tartok, ugyanúgy viselkedek. szóval barátnődnek magában kell rendet raknia, és egy ideig megteheted hogy mellette állsz, de te sem tűrheted ezt örökké.
2015. márc. 6. 19:25
 30/30 anonim ***** válasza:
Baller, te tutira nem a csaj vagy a kapcsolatban?
2015. márc. 6. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!