Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Néha úgy érzem a páromnak...

Néha úgy érzem a páromnak csak a "szeretője" vagyok és nem tekínt rám mint társ, mint férfi. Honnan tudhatom, hogy igazán szeret e?

Figyelt kérdés

A szeretőt jelképessen írtam,nem véletlenül,nem a klasszikus értelemben.Sokszor olyan érzésem van,annak ellenére,hogy már 2 éve együtt élünk,mintha én csak valami potlék lennék neki,vagy nem is tudom.Mostanában nagyon visszautasító velem,nem figyel rám,nem akar velem beszélgetni,a szexben is visszautasító.Sokszor kioktat,néha jogosan,néha nem.Csak az a jó,amit ő mond,van hogy a falnak beszélek,a problémám süket fülekre talál,vagy azt mondja sokat beszélek,ne agyaljak annyit és minek annyit beszélni.Néha úgy érzem,hogy azért van velem mert nincs más,ló helyett szamár,ahogy szokták mondani.Ezeket a dolgokat már mondtam neki párszor,mert úgy éreztem beszélnem kell róla.Szóval nem tudom mi lehet,de mostanában,minden tekíntetben ellök magától.Már megkérdőjeleződött bennem,hogy szeret e igazán,vagy van valami más férfi,akivel szívesebben lenne.Én nem vagyok ez a bizonytalan fajta,alapvetően bizom az emberekbe,de szerintem azért az jel lehet,hogy ezeket a dolgokat érzem.Már probálkoztam mindennel,de nem nagyon hatásos.

Szerintetek mit tegyek hogy kiderítsem,hogy tényleg velem akar e lenni avagy,csak vár valamire?Lehet kicsit taktikáznom kellene,hogy kiderítsem mi a helyzet?Nem akarom,hogy átverjenek...

30/F

2015. márc. 6. 07:08
1 2 3
 11/30 Bence_ ***** válasza:

Hogy hol ilyen, hol olyan veled az a hullámzásából fakad. Tépelődik. Nő biztonságra törekszik.

Szexuálisan minden rendben?

2015. márc. 6. 08:09
 12/30 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy egyéb problémái vannak (gyereket szeretne, fél a teherbeeséstöl/terhességtöl, munkahelyi gondjai vannak, stb.) csak nem tudja neked hogyan elmondani.

Ami segíthet: egyrészt ÍRD MEG neki, amit kérdeztél,meg ha van még nem kiirt téma, azt is levélben vagy emailban. Ennek az az elönye, hogy egyrészt téged sem ragadnak el az indulatok, higgadtan, pontosab tudod megfogalmazni a problémákat, másrészt neki is van ideje alaposan átgondolni, hogy mit gondol ezekröl és utána meggondoltan válaszolni.

A másik, ami nem ártana, ha egy párterápiára szakosodott pszichológushoz fordulnátok, mert az ö segítségével könnyebben ki lehetne deríteni, hogy mi az igazi oka a jelenlegi helyzetnek, és utána közösen lehetne megoldást is keresni ezekre.

2015. márc. 6. 08:24
 13/30 hxxtholz válasza:
Fejedben is rendet kellene rakni,te magadban sem bizol a csaj meg unja ha allandoan ilyesmivel nyaggatod
2015. márc. 6. 08:25
 14/30 A kérdező kommentje:

"Egy dologban mindenképpen igaza van a nőnek, egy bizonytalan pasi nagyon idegesítő tud lenni hosszabb távon. Nem bízol benne hogy őszinte, nem bízol magadban hogy jó vagy -e neki. A legtöbb nőnek a magabiztos férfi tetszik, aki nem teszi magát függővé a kapcsolattól, megáll a lábán akkor is ha szétmennek."

Sokszor arra nem gondol senki,hogy egy magabiztos pasi nem lesz magabiztos,mert beleszeret egy nem éppen magabiztos nőben?És nem azt tartja szem elött,hogy most ki hogyan áll meg a lábán?Amikor összejöttünk,én 2 évig egyedül voltam,sokszor megálltam már egyedül a lábamon.Ugyan akkor szerelmesek lettünk,egyé olvadtunk,vagy hogy szokták ezt mondani.Onnantól kezdve minden közös volt,az érzelmeink vezéreltek minket és a szív,minden buktatóval ami ezzel jár.Amikor az egyik elkezd jobban önállosodni,akkor kezdődik ez,amiről te beszélsz.Én olyan fajta vagyok,aki ha szeret valakit,akkor átadja magát az érzelmeknek és a dolognak,nyílt lapokkal játszom,ha valakivel együtt vagyok,akkor nincs nálam kérdés,hogy vajon ő e az.Amíg nem vetem bele magam,addig ez nem derülhet ki.De ő néha ebbe korlátozza magát,hogy teljesen alá vesse magát a dolognak,hogy olyan dolgok beinduljanak,ami ezt eldönti.Én tudom hogy egy nőnek fontos a biztonság,de én nem érzem,hogy ezt ne kapná meg tőlem.Amúgy én már az elejétől éreztem,hogy ő nem magabiztos,egy nőnek is annak kell lennie csak másképpen.Egy nem magabiztos nő,is tehet egy pasit bizonytalanná ha érted mire gondolok.

2015. márc. 6. 08:28
 15/30 A kérdező kommentje:

ma 08:09

Ez az hogy a szexuális életünk rendben van.Ma reggel is ő kezdeményezte a szexet.Viszont az van,hogy ha én kezdeményezek,akkor nem mindig akarja.Mostanában inkább ő kezdeményez.Régebben szívesen vette,ha én kezdeményezek.

2015. márc. 6. 08:36
 16/30 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van kérdező, de ugye ilyen a szerelem, ami sajnos nem szól feltétlen egy életre. Én megbeszélném vele, hogy szedje össze a gondolatait, hozzon döntést a jövőnket, a kapcsolatunkat illetően, döntse el ő mit szeretne, mert le fogunk ülni, és megbeszéljük, döntünk kettőnk jövőjét illetően. Azért tennék így, hogy szólok előre, hogy legyen ideje átgondolni komolyan a kapcsolatunkat. Megbeszélném vele, hogy mondjuk jövő szombaton, vagy amikor mindketten otthon vagytok, ráértek, nyugodtak vagytok, tudtok elég időt szánni a beszélgetésre, akkor leültök, és döntést hoztok, mert ez így ebben a formában senkinek nem jó. Ha 2 éves együttélés után idejutottatok, akkor én nem javasolnék semmilyen párterápiát, vagy hasonlót. 2 nem összeillő embert nem lehet egy rossz döntés, rövid ideig tartó heves érzések miatt még 60 évre egymás mellett tartani, nincs értelme. Ha nincs közös jövőtök, akkor jobb most szakítani, mint 5-10 év múlva, amikor esetleg már gyerekek is lesznek, tényleg nagyobb a veszteség, és nem csak kettőtök életét érinti.
2015. márc. 6. 08:40
 17/30 anonim ***** válasza:
Kacifántos történet az biztos, mert a nő válaszaiból az tűnik ki hogy magabiztos és sok a duma neki, a tiédből pedig az hogy nem magabiztos és ez tesz téged bizonytalanná. Ő élni szeretné a kapcsolatot és nem beszélni róla, te pedig bizonytalan vagy a jövőt illetően azért, mert ő nem beszél róla és nem mindenben felel meg az elvárásaidnak.
2015. márc. 6. 08:49
 18/30 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss, de nagyon idegesítő tud lenni, ha egy férfi állandóan azt kérdezgeti a párjától, hogy szereti-e még, nem akarja-e elhagyni, odaáig van-e még érte, stb... Ez nagyon kiábrándító.

Viszont sok éve együtt vagytok, 2 éve együtt is éltek. Nem akarod komolyabbra fordítani a kapcsolatot?

2015. márc. 6. 09:01
 19/30 A kérdező kommentje:

ma 08:49

Az a helyzet hogy sok mindent nem írtam le.Az eleje úgy kezdődött amikor megismerkedtünk,hogy én éltem a saját életemet én lazább vagyok,aki könyebben ismerkedik,megáltam már sokszor a lábamon egyedül is.Ő viszont a visszafogott típus aki nehezen ismerkedik,de viszont uralkodó típus.Én amikor összejöttünk 1 hónapig ismerkedtünk,én már egyből belevetettem volna magam,de ő már az elején behúzta a vészféket,visszafogta magát.Egy italt nem volt hajlandó elfogadni tőlem.Ez addig "fajult" hogy valahogy ő kezdett el uralkodni egy idő után,nem fogadta el a helyzetet,kicsit álomvilágba kergette magát.Én úgy gondolom a férfi kell hogy "írányitson" na ő ezt nem fogadta el tőlem,így inkább visszafogta magát.Sokszor kérdeztem hogy mitől fél,hiszen nem nagyképűség de talpra esett vagyok,sok élethelyzetben megálltam már a helyem,itt vagyok neki,csináljuk a dolgokat.Az elején ő agyalt sokat,most meg valahogy átfordult a dolog.Én olyan vagyok aki szereti belevetni magát a dolgokba,de ő mindig nyugtatott,hogy hova sietünk stb.A nyugodt stílusával,tényleg nyugtatóan hatott az én kicsit vehemensebb stílusomra.Amit akkor jónak gondoltam,hagytam megélni nőiességét.Szóval ez nem olyan egyszerű sztori,arról nem beszélve,hogy sokszor bizonyítottam már neki az életeben.Amikor én megéltem volna a kapcsolatot,akkor behúzta a vészféket,ez elbizonytalanított és akkor kezdtem el kérdezgetni,hogy miért nem meri jobban belevetni magát.Erre mindig jött a magyarázat,hogy azért mert ő ilyen,fogadjam el.Ő mindig is ilyen visszafogott volt.Most a példa mutata,hogy valójában nem visszafogott,az csak egy álarc volt.Én így gondolom.Valamiért már az elejétől nem bizott ő bennem,és nem én ő benne.Sajnos így leírva ez kevés,de az éremnek két oldala van,ha itt lettél volna és láttad volna az elmúlt éveket,akkor másképpen gondolnád.Nem merte az elején sem átadni amgát,most jutott el arra a pontra,hogy szeretné megélni rendesen a kapcsolatot,de az hogy ide jutottunk,arról ő is ugyan úgy tehet.

2015. márc. 6. 09:10
 20/30 A kérdező kommentje:
Hogy ne szeretném komolyabbra fordítani!?Én mint írtam az előző válaszomba,már akkor az elején komolyabbra akartam fordítani,de ő húzta eddig,ezért lettem bizonytalan ,mert éreztem,hogy nem akarja magát teljesen átadni,elkötelezni.Egy idő után még jó hogy kérdezősködök,hogy ha ennyire visszafogja magát.Én mint írtam,már az elején beleadtam volna magam,de mindig nyugtatott,hogy hova sietünk nem ráérünk?Most akkor ki a bizonytalan?Én ha elkötelezem magam,akkor elkötelezem.Én így működöm,én csak szívből tudok élni,de ő ezt valahogy nem fogatta el,kicsit korlátok közé szoritott,mintha húzná az időt valamiért.Hát röviden ennyi,és most nagyon őszinte voltam.
2015. márc. 6. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!