Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretem és szerelmes vagyok...

Szeretem és szerelmes vagyok a feleségembe, jó a szexuális életünk, de mostanában nagyon megkívánok más nőket is, akikkel le is feküdnék. Miért lehet ez az érzés?

Figyelt kérdés

Tudom most mindenféle szemét vagyok,de soha egy nőt sem csaltam meg,és nem hiszem,hogy meg tudnám tenni egy nővel is,pláne nem a feleségemmel.A szexuális életünk nagyon jó,rendszeres nemi életet élünk,nincsenek gondok köztünk,feleségemet szexinek,és vonzónak tartom,a szex is jó vele,nagyon szeretem és szerelmes vagyok belé.De nem tudom mi lehet ez,valami vadász ösztön vagy nem tudom,de az utóbbi 1-2 hónapban,megkívánok más nőket is,pl kolléga nők és akikkel kicsit közelebbi kontaktba vagyok,de akár a boltba is meglátok egy számomra vonzó nőt,nehezzen uralkodok magamon.Szóval szerintetek hogyan tudnám ezeket kordába tartani?Bocsi ha ilyennel untatlak titeket,de muszáj volt kirnom magamból.

31/F

2015. márc. 5. 14:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hasonló korúak vagyunk, én idén leszek 30, a feleségemmel 10 éve vagyunk együtt másfél éve házasodtunk.

Nem mondom, hogy nem veszek észre más nőket, de odáig nem jutok el, hogy fantáziáljak is róluk.

Szerintem ez típus kérdése, mert én sem mondanám magamról, hogy jajj de kiéltem magam, 2 barátnőm volt a feleségem előtt, azok sem jelentettek túl sokat.

Soha nem voltam, az aki annyira csajozni akart, mindig volt egy célpont, aki mindenáron akartam, és akkor az számított. A feleségemet nagyon akartam, nagyon tetszett, és annyira elérhetetlennek tűnt. Talán ezért van az, hogy a mai napig nagyon megbecsülöm, hogy együtt vagyunk.

Szerintem ettől nem vagy furcsa, mert a barátaim többsége folyamatosan más és más nővel k.efél agyban... :D

2015. márc. 5. 19:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ó, ne gondoljátok hogy a nők nem fantáziálnak ilyesmiről. De ahogy mi sem mondjuk el a közös vacsi mellett, hogy szívesebben szopnánk le a munkahelyi futárfiút, mint titeket, addig ti se tegyétek, és béke lesz. :)
2015. márc. 5. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!