Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálsz a pároddal...

Mit csinálsz a pároddal Valentin-napon? Vettél neki valamit?

Figyelt kérdés
A "semmit" nem kell külön leírni.
2010. febr. 13. 22:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem ünnepeljük az ilyen kényszerünnepeket. Együtt vagyunk, szeretjük egymást, nekünk minden nap Valentin-nap!
2010. febr. 14. 07:14
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Majd adunk egymásnak egy csókot :)
2010. febr. 14. 07:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Érdekes, hogy ennyien "nem tartják" ezt az ünnepet.

Mi sem ajándékozzuk meg egymást és nem is viselkedünk másképp, mint a többi napon, de én azt hittem, hogy sokkal többen ünneplik a Valentin Napot...

Ja, és amúgy az én Párom is dolgozik ma. Hajnalban elment, kb este 7 körül jön haza.:-(

2010. febr. 14. 08:10
 14/16 anonim ***** válasza:
62%

Hm...ugy kifejezetten nem adunk semmit, hogy "tessék tőlem neked valentin napra". Tegnap kaptam egy vörös rózsát, ma pedig főzünk ebédet együtt és az lesz az ajándék, ha nem nem veszítem el a türelmem az első 2 percbe ha megint nem sikerül a leves :D

Elvileg délután elmegyünk egy nagyot sétálni, és bepótolni a születésnapi ajándékom :)

Este meg... nézzük a tv-t kukoricával az ölünkben és élvezzük egymást :D

2010. febr. 14. 09:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Mivel a barátomat Bálintnak hívják, ezért ez inkább az ő névnapja, és kikéri magának, hogy ezen mást ünnepeljünk mint őt :D
2010. febr. 14. 21:55
 16/16 anonim ***** válasza:
54%
Nem ünneplek ilyen amerikai ünnep-csökevényeket, mint a velöntájn-déj... Nekünk nem kellenek ünnepek ahhoz, hogy megajándékozzuk egymást.
2010. febr. 14. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!