Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A te családodban mennyire...

A te családodban mennyire fontos a higiénia?

Figyelt kérdés
Neked mi a véleményed azokról a szülőkről, akik WC használat után sem tartják szükségesnek a kézmosást? Milyen példát mutatnak a gyerekeiknek?

2015. febr. 28. 20:42
1 2 3
 11/30 Gőgö$_Gúnár válasza:
0%

10/5

Van amikor egész heti mosatlan gyűlik össze, meg a fa is a kazánhoz csak be van borítva talicskából , de amúgy magunkat tisztám tartjjk, minden nap alap a fürdés

2015. febr. 28. 21:45
 12/30 anonim ***** válasza:
46%

Fontos. Heti szinten takarítás, felmosás, porszívózás heti 2-3. Wc, kád, mosdó napi szintű kimosása.

WC használat előtt! és után is alapos kézmosás, evés előtt, főzés előtt és után is kézmosás alap. Mikor valaki hazaérkezik, egyből kézmosás. Állat simogatása után kézmosás.

Mosás heti 2X, kéztörlő és törölköző mindenkinek külön van. Vágódeszkát mindenhez külön használok, van külön zöldségnek, húsnak, gyümölcsnek is. Ezek alapok.

2015. febr. 28. 21:56
 13/30 anonim ***** válasza:
63%

Bár szerintem nem kell orvosnak lenni, de én azért odafigyelek az ilyenekre.

Akárhonnan hazamegyek, kezet mosok.

Kutya-cica, főleg mivel kintiek, simogatás után kézmosás.

Utálok mosogatni, de sokszor bevállalom, csak hogy tényleg tiszta legyen minden.

Használt poharat, tányért nem használok, hiába nem sokkal előtte ettem abból ezt vagy azt.

Ha hosszabb ideig (több órán át) van nálam vendég/vendégek, akkor szoktam a poharat is cserélni, mert nem szeretem ha már 10-re iszik valaki bele egy pohárba és ott van minden maszat.

Amúgy nem vagyok mániákus, mert tudok sátorozni napokig még ha nem is jutok zuhanyhoz, nem vagyok kényes vagy finnyás.

2015. febr. 28. 22:00
 14/30 anonim ***** válasza:
67%

21:56

Az egyetlen a hozzászólók közül, aki valóban odafigyel a higiéniára és a wc-zés előtt is kezetmos!!

2015. febr. 28. 22:35
 15/30 anonim ***** válasza:
51%
*kezet mos
2015. febr. 28. 22:35
 16/30 anonim ***** válasza:
17%
Lehet, hogy le leszek pontozva, de miért kell klotyó előtt kezet mosni?
2015. febr. 28. 23:04
 17/30 anonim ***** válasza:
91%
Hazaerkezeskor 2*is kezetmosok.elotte leveszem az utcai ruhat,kisfiam pelusos, csere elott es utan is kezetmosok.eves es fozes elott is.meg ug sokszor napkozben.mivel kezmosasmanias vagyok.soot...mikor hazajovok akkor a telomat is lecsutakolom.(vizallo)gyerkoc meg csak 1eves.most tanult meg jarni.de mar szoktatom h ahogy hazaerunk kezmosas van.szoval en fontosnak tartom a higeniat es ezt szeretnem atadni a gyereknek is.
2015. márc. 1. 00:39
 18/30 anonim ***** válasza:
91%

Nekem például akkor múltak el az állandóan visszatérő nőgyógyászati nyavalyáim (fertőzések), amikor rászoktattam a férjemet, hogy pisilés ELŐTT is mosson kezet.

Ugyanis a brét akkor koszos kézzel fogja meg. Sőt, a Wc deszkát is úgy engedem felhajtani, hogy egy darab papírral fogja meg.

Mióta ezeket bevezettük, incs problémám az alvázammal.

2015. márc. 1. 00:50
 19/30 anonim ***** válasza:
91%

Ugy ahogy.

Magunkkal szemben igenyesek es tisztak vagyunk, de a kornyezetunkkel nem igazan(nincs naponta porszivozas, portorles, felmosas, rendrakas max. hetvegen).

2015. márc. 1. 02:39
 20/30 anonim ***** válasza:
93%

én szeretem a tisztaságot,és a családom is.csak egy példát írok le.

5,5 éves fiam van,ovis,25-en vannak a csoportban.a fiam barátjának az anyukáját,aki nekem is barátnőm megkérték,hogy alvásidőben segítsen vigyázni a gyerekekre,mert valami búcsúztató volt,.a barátnőm elmondása szerint a 25 gyerekből kettő mosott kezet wc használat után,az övé és az enyém.nekem ez megdöbbentő volt

amúgy ha hazaérünk,kabát,cipő levétel után kézmosás.itthon evés előtt,után,wc után,főzés előtt stb kézmosás

nálunk nincs minden nap porszívózás,de szerintem az túlzás is.tisztaság van mindig

a wc-t viszont 1-2 naponta takarítom,arra nagyon háklis vagyok.nincs borzasztóbb,amikor mondjuk vendégségben vagyok valahol,csilli-villi a lakás,a wc-ben meg húgyszag van,meg barnás foltok.undorító

este nem hagyok mosatlan edényt,mindig elmosogatok

kéztörlőt kétnaponta cserélem,ha vendég jön,akkor azonnal,még ha reggel is raktam ki.a konyhában is figyelek,gyakran cserélem a szivacsot,konyharuhát

2015. márc. 1. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!