Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A kislámyom édesapja mikor...

A kislámyom édesapja mikor eljön látogatóba, néha lefényképezi. Otthon meg az anyja akivel nem beszélünk, és nem is láthatja a gyereket, felteszi ezeket a képeket egy myvip nevű oldalra. Ezt ügyvédhez lehet esetleg vinni?

Figyelt kérdés
2008. aug. 24. 15:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül elküldtem az előbb, de van még:) Szóval azért mondom, hogy csak a nevelésen múlik, mert én is fiú vagyok. 18 éves, de anyu mind végig úgy nevelt, hogy tudjam mi az aszeretet és legyek toleráns. Persze nem az a tutyi mutyi, és is kiállok magamért, ha úgy adódik. Az én szüleim nem váltak,de az apukám elég kívülálló a családban. Amikor megszülettem kihúzta magát a nevelés alól, mert nem tudta mit kell kezdeni egy kis gyerekkel, és félt, hogy valamit rosszul csinál, ezért anyura bízta az egészet. Csak most 18 év után kezdünk egy kicsit jobban ellenni. De lehet, hogy már késő.

Az unoka testvérem 22 éves két éve szült gyereket. Abban akorban, amikor még bőven benne van a bulizós korszakban. Persze ő nem is hagyta ki és terhesen ivott, dohányzott. Végül gyönyörű egészséges kisbabát szült. Két év telt el de e bulizás, és a cigi még mindig megmaradt. A gyereket tisztába teszi és eteti. De csak ennyi. Mesét nem mond neki, játszani nem játszik vele. Két éves a gyerek, de nem beszél még. Mellesleg apja sincs, ugyanis a 7. hónapban szólt az apának,miután már rég szakítottk, hogy terhes. Az apa pedig akkor indult kanadába dolgozni. Én azt gondolom, hogy ahogy egy férfi, ugyan úgy egy nő is elronthatja a nevelést. A lényeg, hogy Te értetted amit a multkor írtam és te nem fogod elrontani. :) Pisti

2008. aug. 31. 07:32
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Az előző levelem eleje lemaradt.

(Örlök, hogy hasznosnak találtad a válaszomat. Szerintem nem férfi függő az, hogy valaki jó szülő e vagy nem. Én is fiú vagyok 18 éve.) A többi pedig a másik üzenetben van amit már elküldtem. Bocsi, hogy így megkavartam.

2008. aug. 31. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!