Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A kislámyom édesapja mikor...

A kislámyom édesapja mikor eljön látogatóba, néha lefényképezi. Otthon meg az anyja akivel nem beszélünk, és nem is láthatja a gyereket, felteszi ezeket a képeket egy myvip nevű oldalra. Ezt ügyvédhez lehet esetleg vinni?

Figyelt kérdés
2008. aug. 24. 15:34
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%

Érthető, hogy kellemetlenül érint (gondolomnem foglalkozott soha igazán a gyermekkel; csak problemat okozott Neked ...) de szerintem is jobb elmenni szonelkül emellett az apró kellemetlenség mellett. egyszerűen nem éri meg vele foglalkozni :)

De meg lehet próbálni a MyVip kapcsolati emailjára dobni egy levelet, hogy töröljék a szoban forgó képeket vagy felhasználói profilt, viszont ezt megfelelően indokolni kell (és akkoris kétséges hogy lesz-e eredménye). Ezt inkább egyéb ténylegesen komolyabb (pl: egyéb lejárato jellegű képek, tartalom), jogsértések esetében érdemes alkalmazni. (Bejelentkezési oldal alján --> kapcsolat 'fül').

2008. aug. 24. 17:44
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
Nembaj hogy lepontoztatok.Már bocsi de ti látátok a képeket?Ez pont olyan mintha a szomszédomról csinálnák kmépet,és az ö tudta nélkül felraknám valahova!Elég bunkó egy dolog!
2008. aug. 24. 18:50
 13/22 anonim ***** válasza:
56%
Én sem engedném, hogy feltegye mindenféle oldalra a gyerekem képét. Egyrészt, mert szemét, másrészt meg tök veszélyesnek tartom a sok aberrált pedofil miatt az interneten mutogatni a gyerekek képeit.
2008. aug. 24. 21:27
 14/22 anonim ***** válasza:
73%
És én most kit jelentsek fel, mert a kiskutyám olyan édes hogy több barátom is kirakta az iwiwre a képét, sőőőőt még msnre is alapértelmezett képnek, mert mikor itt voltak nálunk bográcsolni akkor mindenki itt gyömöszkélte a drágát mert annyira megszerették??? ITTENKÉM ROHANOK EGY ÜGYVÉDHEZ és leperelem a gatyájukat is!!! Úúúúúúúritten!! :D
2008. aug. 24. 23:04
 15/22 anonim válasza:
88%
ácsi ácsi, de az apuka is benne van, hogy kirakja a képeket. tényleg nem tudom mit kell ezen problémázni. nem tudom, hogy a nagyié-e a profil vagy az apáé de sztem csak büszke az unokájára/fiára. Persze nem tudom az előzményeket, de ha kirakja akkor biztosan nem szégyelli
2008. aug. 25. 01:02
 16/22 anonim ***** válasza:
42%
Én se szeretném hogy valaki olyan rakja ki a fiam képét aki bunkohozzánk.probálj meg belépni a myvip-jére,eimailét tudod jelszot meg majd kitalálod(álltalába ilyeneknek szül.dátum)és töröld le a képeket vagy a profilját.ha szép szoval nem megy.apukának meg ne enged a fotozást inkább te adj neki elöhivatott képet azt ágyö:)
2008. aug. 25. 07:07
 17/22 anonim ***** válasza:
77%

Egy: ha az apa megengedi a nagyinak, hogy feltegye, akkor valószínűleg meg is teheti, hiszen neki is vannak szülői jogai, gondolom büszke a kislányra, szeretné, ha az ismerősei látnák.

Kettő: ha nem is szép dolog, meg téged zavar, teljesen fölösleges bonyodalom lenne, ha ez miatt pereskedni akarnál. Hiszen maximum nem teszi fel oda többet, hanem máshová, meg e-mailben küldi ez az ismerőseinek. Ugyeni s a myvip kb. erre való, hogy az ismerősök megnézzék a képeimet. Az én fiam képét egy csomó ismerősöm feltette a myvip meg iwiw oldalára, mert nagyon aranyosnak tartották, mégsem zavart egyáltalán.

Ha csak ennyi problémád van, akkor irigyellek. Ha van ennél komolyabb godod is, akkor meg szerintem arra tartogasd az energiádat.

2008. aug. 25. 09:27
 18/22 anonim ***** válasza:
89%

Nem a tulajdonod a gyerek, és az apukájának is vannak bizonyos jogai. Nem azért, de ezzel a gyűlölködéssel el lehet szúrni a gyerek életét, és a kapcsolatát a többi rokonjával! És mi van, ha ne adj' Isten, veled történik valami, és a gyereked az apjára meg a nagymamára szorul, akiket közben sikerült megutáltatnod vele??

Megérteném az aggodalmadat, ha bántanák, vernék a gyerkőcöt, de szerintem az nem olyan égbekiáltó bűn, hogy ők is szeretik és büszkék a gyerekre.

2008. aug. 26. 16:24
 19/22 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Tudom, hogy ez hatalmas probléma számodra. A volt férjed, egy szemét, megutáltad és elváltatok, nem beszélve az anyjárol, aki belepofázott az életetekbe. Nem csodálom, hogy haragszol rájuk és megpróbálsz minden apró szálat elszakítani velük, hogy ne legyen gondod rájuk.

De tudod, azon kívül, hogy problémáid vannak, mellette van egy gyereked. Valószínűleg később az nagy törés lesz neki, hogy az óvodában, vagy az iskolában a többiek beszélnek az apukájukról, ő pedig csak annyit tud mondani, hogy hetente egyszer meglátogatja. Tudod milyen rossz érzés lehet ez egy kisgyereknek, hogy nem tud élménybeszémolót tartani, hogy mit csinált csinált az apukájával. Ne nehezítsd meg a dolgát azzal, hogy feszültséget és gyűlöletet keltessz körülötte. Lehet, hogy még pici és azt gondolnád, hogy nem is fogja fel mi ez az egész, de azért mert pici, attól még nem hülye. Érzi, hogy a szülei már nem szeretik egymást, és az is látja, hogy az anyukája folyton feszült az apukája és nagymamája miatt. Bevállaltad az anyaságot és most már nem csak a te életedet kell megoldani, hanem gondoskodnod kell arról, hogy a kisbabád a lehető legjobbat kapja a későbbiekben. Ha anyagilag nem is, de érzelmileg biztosítanod kell neki a legjobbat. Próbáld meg a lehető leglogikusabban elsimítani ezt a fényképes ügyet és emlékezz rá, hogy annak ellenére, hogy nincs melletted a férjed, nem vagy egyedül, mert ott van a gyereked, aki már most ilyen picin is önzetlenül szeret, mert te vagy az anyukája.

2008. aug. 29. 08:13
 20/22 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm hogy irtál!Nem ismerlek,de nagyon rendes lehetsz!Az apukája hagyott el bennünket,mert ő inkább az anyukáját választotta.Hogy lehet valaki ilyen?De igazad van:Egyedül a kislányom a fontos,gondoljon bárki bármit!!Rám biztos büszke lesz a kislányom,hisz tisztességben felneveltem,és nem dobtam el magamtól,mint az édesapja!Hát ezek a férfiak!Köszi mégegyszer!!!
2008. aug. 30. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!