Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A hazugság mindig kiderül?

A hazugság mindig kiderül?

Figyelt kérdés

van egy "barátnöm", aki elég magának való, nincsenek barátai se mert mindig meg van mindenkiről a véleménye és ezt ki is mondja.Mostanába nem igazán volt komoly kapcsolatom és persze erröl is megvolt a véleménye, elkezdett bölcs tanácsokat adni,mikor neki még 20éves létére egy barátja se volt, meg azt mondta hogy mi már csak ilyen szerencsétlenek vagyunk, és én ezen úgy felmérgeltem magam,mert nekem vannak barátnőim, rendszeresen eljárok bulizni stb, ő meg csak otthon ül és pont ő beszél nekem

A lényeg h a volt barátommal ugy tünt h megint lesz valami, de aztán még se jött össze a dolog, én meg azt mondtam ennek a lánynak h összejöttünk és azota mindig kérdezget msn en hogy mi ujság vele? utálok hazudni és nem is akarok belebonyoldódni, már mondtam neki hogy vége de nem szeretném hogy kiderüljön, mondjuk sztem senkitöl nem tudja meg mert nem jár sehova

2010. febr. 13. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Akkor egyszerűen közöld vele, hogy ne haragudjon, nincsen köze a magánéletedhez vagy legalábbis nem szeretnéd ezt most megosztani. A leírásod alapján elég álszentnek tűnik, annak a bort iszik, vizet prédikál embernek... Igen, neked se kellett volna hazudni, mert előbb-utóbb kiderül, de máskor ilyet ne köss az orrára, szerintem úgy jobban járnál.

Ja, esetleg azt is írhatod, hogy semmi extra, aztán majd megunja a végén a kérdezősködést.

2010. febr. 13. 15:22
 2/4 anonim válasza:
mennyi idős vagy?
2010. febr. 13. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem senkinek nem tartozol elszámolással. Csak annyit kell elmondanod, amennyit akarsz, és nem kérheti számon rajtad a többit. Egy izgazi barát ezt megérti és tiszteletben tartja. Ebben az esetben nem hazugság, ha nem mondod el. Ha rákérdez, és letagadod, az viszont már igen. Ebben az esetben mondd, hogy nem akarsz beszélni róla.
2010. febr. 13. 15:55
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.De hiába mondtam hogy nincs semmi ő akkor is kérdezgetett, tudom hogy dedós dolog volt,meg is bántam nem is szoktam ilyeneket csinálni csak annyira idegesitett hogy pont ő hasonlít magához meg nevez szerencsétlennek
2010. febr. 13. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!