Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párok! Férjek, feleségek!...

Párok! Férjek, feleségek! Nektek egyforma az ágynemű huzatotok vagy különböző mintájú, színű?

Figyelt kérdés
Most készülünk összeköltözni a párommal, és szeretnék már beszerezni egy egy darabot.
2015. febr. 26. 14:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Takarónk közös. Párnahuzat különböző, hogy tudjuk melyik kié.
2015. febr. 26. 18:37
 22/25 anonim ***** válasza:

Egyszemélyes ágyneműből mindketten hoztunk egy váltást, úgyhogy az különböző. De aztán vettünk ikeás dupla ágyneműt. Mivel ha két takaró van, akkor úgyis mindkettőt ellopom. Érdekes, amióta egy nagy van, leszoktam róla, úgyhogy még jól is jártunk.

Egyelőre összesen csak egy garnitúra huzatunk van, úgyhogy egyforma minden mindennel. Csak mosni macerás kicsit, hogy tuti megszáradjon estére :D

2015. febr. 26. 19:26
 23/25 anonim ***** válasza:
Annak aki kerdezte a duplapaplnos dolot: mi is duplapaplanban alszunk, igaz mi osszebujosak vagyunk. Van ha parom fordul a masik oldalara viszi magaval az egeszet, de ilyenkor felalomban lerendezzuk, ugy hogy en megrangatom, o meg viszatolja ram az en reszemet. Alavasi szokas fuggo. Annak, aki a felkomabol nem tud visszaaludni egybol, annak rossz. Mi ilyenkor utan kb 2 mp. utan alszunk.
2015. febr. 26. 23:52
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy lehet egy paplannal aludni akkor is ha az nagy, egyszer olyan helyen voltunk ahol egy paplan volt, hát nem sokat aludtunk :D

Ugyanolyan az ágynemű huzatunk, van 1-1 paplanunk és 2-2 párnánk. Ha ágynemút veszek akkor egyszerre két egyszemélyest vagy egy kétszemélyest. Nem jutott még eszembe hogy különbözőnk legyen, de nem különösebben érdekelne.

2015. febr. 28. 09:51
 25/25 anonim ***** válasza:
Hat ez mar emberfuggo, kinek hogy kenyelmes. :) Kerdezo! Szerintem ugy szebb ha egyforma minden huzat akar, tehat a parna es a paplan is. +nekem agyteritom meg diszparnaim is vannak az agyon. :)
2015. febr. 28. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!