Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párok! Férjek, feleségek!...

Párok! Férjek, feleségek! Nektek egyforma az ágynemű huzatotok vagy különböző mintájú, színű?

Figyelt kérdés
Most készülünk összeköltözni a párommal, és szeretnék már beszerezni egy egy darabot.
2015. febr. 26. 14:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyforma. Férjem óriás méretű pehelypaplan alatt alszik, örülök, ha találok rá huzatot. Enyém meg egy nyári takaró, arra minden huzat jó.

De egyébként sem számít, külön szobában alszunk.

Előszeretettel húzom fel magamnak a gyerekeim Vuk-os paplanhuzatát. Mindkettő külföldön él. De olyan jó előszedni az ők korban kinőtt ágyneműjüket.

Vénülök, és hülyülök.

2015. febr. 26. 15:12
 12/25 anonim ***** válasza:
Igen, egyforma. Nekem így tetszik. Meg eleve mindenből kettőt veszek. És mosni is úgy praktikus, hogy egyforma színűek, nem pedig az egyik világos, a másik sötét.
2015. febr. 26. 15:16
 13/25 anonim ***** válasza:
mivel nem alszunk egy szobaban (meg csak egy emeleten sem) ezert nem lenyeges :)
2015. febr. 26. 15:21
 14/25 anonim ***** válasza:
Mi egy nagy paplanban alszunk. Kisparna, nagyparna, egy duplapaplan. Garnituraban vettunk ra huzatot igy egyforma. Osszebujva alszunk igy nem volna jo nekunk ket szimpla paplan
2015. febr. 26. 15:21
 15/25 anonim ***** válasza:
11-hez: Vukos paplanhuzat, hű, nekem is volt és annyira szerettem! Sajnos már kidobtam, mert tönkrement, de még 33 évesen is abban aludtam!
2015. febr. 26. 15:22
 16/25 anonim ***** válasza:

Én nem használok paplanhuzatot. Utálom.

Nyáron pléddel, télen mosható takaróval takarózunk. Kettővel.

2015. febr. 26. 15:45
 17/25 anonim ***** válasza:
Innen-onnan "örökölt" huzataink vannak, így az is ritka, hogy legalább a paplan-párna egyforma mindegyikünknél, többségében két különböző párna és két különböző paplanhuzatunk van, szóval elég tarka az ágy :D De mi így szeretjük, azért nem is veszünk egyforma huzatokat egyelőre.
2015. febr. 26. 16:04
 18/25 anonim ***** válasza:
Nekünk úgy van h van egy szett aminek egyforma mintája, színe, 2 nagypárna, 2 kispárna, 2 takaró. És van egy szett aminek egyforma a mintája ďe más a színe, 2 nagypárna, 2 kispárna, 2 takaró.
2015. febr. 26. 16:05
 19/25 anonim ***** válasza:

Elég szedett-vedett az ágyneműgarnitúránk, még rendes váltás sincs, így össze-vissza. Már álmodozom egy szüke kockás ikeás garnitúráról...

Egy időben télére volt dupla paplan, de mivel lecibálom páromról, ezért most külön takarónk van.

2015. febr. 26. 16:09
 20/25 anonim ***** válasza:

a huzat egyforma színű,de a paplan színe is és a párna színe is különbözik,így meg tudjuk különböztetni,hogy melyik,kié

én el nem tudnám képzelni,hogy egy takaróval takarózzak valakivel,még ha nagy akkor sem

2015. febr. 26. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!