Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Már nagyon...

Most mit tegyek? Már nagyon régen megszeretném kérni a barátnőm kezét, de valami mindig közbejön és másra kell a pénz, így nem tudom megvenni a gyűrűt. Már nagyon idegesít, régóta tervezem.

Figyelt kérdés
Mindig jön valami plusz kiadás és mindig pont akkor.Mindig félre rakok valamennyit,de hónap elején aztán mindig jön valami plusz váratlan kiadás amivel nem tudok várni.Szóval már nagyon idegesít a helyzet.Már vagy 4-szer megvolt rá a pénz,2-szer el is mentem kinézni,de mindig közbe jött valami váratlan kiadás.Nagyon idegesítő!Ráadásul annyira nem is keresek jól ez a baj.Mindig nagynehezzen összekuporgatom,aztán mindig valamire kell,amit egyből bekell fizetni.
2015. febr. 26. 13:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

ma 13:34

Na hát pont ez az,hogy ez amit kinéztem ez nem csillogó,ez egy teljesen egyszerű és nagyon szép gyűrű.Ilyet sehol nem láttam még,se aranyba,se ezüstbe,se semmibe.Pont azért akarom ezt,mert ez neki biztos tetszik.Nem azért veszem mert,hogy elmondhassam,hogy micsoda csilli villi gyűrűt vettem.Én úgy vagyok vele,hogy ok,nem ez a lényeg,de a lánykérő gyűrű legyen igényes.Én úgy gondolom,30 ezer ft,nem drága érte.Ha minden igaz a nő még enged is belőlle valamennyit,ha jól emlékszem,azt mondta 24 ezerért lehet oda adja majd.

2015. febr. 26. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha az olcsóbb gyűrű nem jó, akkor mit tehetnél? Gyűjts, tegyél félre pénzt továbbra is.
2015. febr. 26. 13:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Csak nehogy elvigyék előtted! :( Rendes pasinak tűnsz, aki szereti a barátnőjét. Remélem, összejön a pénz rá hamar.

Amúgy meg esetleg szétnézhetsz otthon, hátha van valami ruha, műszaki eszköz, amit nem használsz, és el lehet még adni. Kis pénz abból is bejöhet, hátha így könnyebben összejönne. :) Csak egy ötlet.

Esetleg (nem tudom, milyen a kapcsolat a rokonsággal), de ha elejtenéd, hogy gyűrűt szeretnél venni, nem támogatnának meg egy kisebb összeggel? Aká 5-10.000 Ft-tal? Lesz mostanában szüli-névnap? :) Én ilyenekre gondolnék.

Sok boldogságot.

2015. febr. 26. 13:50
 14/16 A kérdező kommentje:

ma 13:50

Erre már én is gontoltam,hogy kérek valakitől,tesomtól,vagy apámtól.

2015. febr. 26. 13:52
 15/16 A kérdező kommentje:

ma 13:50

Attól félek én is,hogy elviszik előllem.2 hetente bemegyek mindig,hogy megvan e még:)))Ilyen gyűrűt soha nem láttam még sehol,egy nagyon szolid és ízléses,pont hozzá passzol.Semilyen gyűrűbe nem láttam még ilyet,se arany se semmi,pedig jópár üzletbe megnéztem már.

2015. febr. 26. 13:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért gondolták velem együtt, hogy külön éltek, mivel csak arról írsz, hogy te fizeted ezt és azt, sok a kiadásod. Ha én együtt élek valakivel, minden kiadás közös, te végig a magad nevében beszéltél, mintha egyedül élnél.
2015. febr. 26. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!